FOTO  Blaž Slišković: Izuzetno važna psihološka utakmica je pred nama

Stadion HŠK Zrinjski, Baka Slišković

... na kojoj se nazočnim novinarima obratio šef struke Plemića Blaž Baka Slišković. Slišković je istaknuo da je nedjeljna utakmica izuzetno važna za njih, ne toliko u nogometnom nego li u psihološkom smislu.

Utakmica u Bijeljini je ostavila traga na igračima i protekli tjedan najviše se radilo na psihološkoj pripremi. Baka je istaknuo da igrači u utakmicu protiv slobode moraju uči "hladne" glave jer je to jedini recept za uspjeh u nedjelju.

Što se tiče Slobode Slišković je istaknuo da dobro poznaje protivnika i da oni će igrat rasterećeno. Igra Sloboda je do sada oscilirala, a najviše ovisi o raspoloženju pojedinca. 

Slišković pred nedjeljnu utakmicu neće moći računati na Peru Stokića koji je u Bijeljini dobio crveni karton kao ni na Slobodana Jakovljevića, ali će zato biti jači za Ivana Peku.

"Titula bi mi mnogo značila. Prvi puta kada sam sjeo na klupu u Hrvatskom dragovoljcu, '96./'97., dakle prošlo je dvadeset godina. I kada imate trenersku karijeru, kakva god ona bila, a ne osvojite nijedan trofej, titula puno znači. Jasno, njen značaj bio bi i veći, ako do nje dođe, jer bi je osvojio od kluba iz mog grada za koji sam i igrao. Ali prije svega, uživao bih više u osmjehu ljudi u klubu i gradu, nego u mojoj osobnoj pobjedi.", istaknuo je Slišković.

Utakmica sa Slobodom zakazana je za nedjelju 28.05.2017. godine u 17:00 sati.

HERCEGOVINA.info