Blaž Slišković dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji

Blaž Slišković, saudijska arabija, otkaz
"Razišli smo se korektno, a ključ su dakako loši rezultati. Kada nemaš dobar rezultat, jasno, ne možeš očekivati ni da ostaneš na trenerskoj poziciji. Iako smo napravili neke pomake u igri, zbog čega je i predsjednik kluba bio za moj ostanak, ipak je pritisak ostalih ljudi iz Uprave presudio. To je normalno, kazao je Slišković, s kojim se u Mostar vratio i njegov sin Vlado, koji je u Al Ansaru obnašao funkciju pomoćnika trenera.

"U Medini su ostali Denis Zovko, Nenad Džidić i Dario Zrnić, kao kondicij-ski i trener vratara, te fizioterapeut. Oni će ostati raditi s novim trenerom. Ne može se očekivati da Vlado kao moj sin uspješno surađuje s mojim nasljednikom pa je to i razlog njegova povratka, pojasnio je Slišković za Dnevni list.

Što donosi budućnost?

"Već imam neke kontakte, ali prerano je za konkretne informacije. Što god bilo, koja god zemlja i liga, bliža ili daleka, na meni je raditi svoj posao, kazao je Slišković, koji je u trenerskoj karijeri vodio reprezentaciju BiH, mostarski Zrinjski, splitski Hajduk, albansku Tirani, rumunjsku Unireu, Široki...

Al Ansar je debitant u elitnom rangu lige Saudijske Arabije, platežno je jedan od najslabijih, što je u velikoj mjeri kumovalo lošim rezultatima na startu sezone.