Odličan uspijeh KK Zrinjski Mostar u Konjicu

KK Zrinjski, Konjic
Karate klub Zrinjski Mostar nastupio je sa 9 članova i osvojio 7 odličja . Od 7 odličja čak 4 su bile najvećeg sjaja. Prvacima u svojim kategorijama osvojivši zlatna odličja su postali Marija Mandić u kategoriji djevojčice 11 god. -36 kg, Dora Rezić djevojčice 13 god -44 kg, Mia Đinkić juniorke +59 kg, Marija Marojević seniorke +59 kg. Drugo mjesto i srebrno odličje su osvojili Petra Bandić djevojčice 10 godina -40 kg i Karlo Džidić dječaci 12 god -42 kg, a u istoj kategoriji Ivan Kraljević je osvojio treće mjesto i brončano odličje.
Trener Marko Opančar je poručio da je iznimno zadovoljan odličnim rezultatima koji se evo već treći tjedan zaredom ponavljaju , od Zagreb Kupa , preko DBG Opena i sada na Konjic Openu. Naravno da dobar rezultat ne znači da se treba trenirati manje nego naprotiv dobar rezultat treba biti poticaj za još marljivije treniranje.

Uz ove rezultate želimo podsjetiti da karate klub Zrinjski vrši upis novih članova. Upis se vrši ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:30-20:30 u dvorani Đački Dom u Mostaru, i svaki radni dan od 20:00 -22:00 u dvorani karate kluba Zrinjski u Mostaru.