Judo klub Borsa iz Mostara vrši upis novih članova

15.09.2014
1/5

Judo klub Borsa iz Mostara osnovan je 2006. godine. U dosadašnjih 8 godina postojanja iznjedrio je veliki broj državnih i balkanskih prvaka, a zapažene rezultate ima i na svjetskoj i europskoj judo sceni...

Judo klub „Borsa" je najuspješniji sportski kolektiv grada Mostara. „Borsa" sa preko 250 svojih članova, godišnje, nastupi na oko 40 međunarodnih judo turnira širom Europe.

U grad Mostar donese u prosjeku preko 600 odličja godišnje, a oko 10 Borsaša je i prva postava reprezentacije BiH te u sklopu reprezentacije nastupaju na zvaničnim turnirima širom svijeta.

Judo klub „Borsa" godišnje „proizvede" prosječno 10 državnih prvaka, a samo u posljednje četiri godine natjecatelji Borse osvojili su čak 14 medalja sa balkanskih prvenstava u različitim uzrasnim kategorijama, sa čim se mogu pohvaliti samo rijetki klubovi na prostoru Balkana.

Cilj i svrha samog kluba je popularizacija judo sporta, kao i sporta općenito, odvajanje mladih sa ulice i od raznih poroka poput cigara, narkomanije, alkoholizma i kocke što u zadnje vrijeme sve više uzima «maha» kod mladih. Judo klub „Borsa" poznata je i po vrhunskim rezultatima njezinih natjecatelja, naime, Borsini natjecatelji osvajači su mnogobrojnih odličja širom Europe.

Imena trenera i stručne kvalifikacije: Željko Zadro (crni pojas V. dan), Viktor Zovko (crni pojas II. dan), Franjo Zadro (crni pojas I. dan), Leo Zovko (crni pojas I. dan), Tomislav Vučić i Miljenko Vidovic.

Petar Zadro član spomenutog kluba u grad Mostar uz mnogobrojna odličja donio je i prvu medalju što se tiče Europskih prvenstva u poslije ratnom razdoblju, te je ove godine bio srebreni na olimpijadi mladih u Utrechtu.

Sa djecom radi školovano osoblje, ukupno 7 trenera. Radi se u sekcijama, a glavni treninzi su u dvorani Judo kluba «Borsa» - jednoj od najopremljenijih judo dvorana u svijetu! Na ukupno 600m2 vrše se raznovrsne vježbe na trambolinama, sa pilates loptama, balans pločama i mnogobrojnim raznim rekvizitima potičući što opširniji razvoj funkcionalnih sposobnosti djece i učeći djecu judo tehnici, a samim time utječući na što bolju psihičku stabilnost djece, razvijajući ih pravilno da budu što kvalitetnije osobe u bliskoj budućnosti! - lokacija Mostar.

Sve informacije o upisu u Borsu možete dobiti na:

063/433-515

063/858-515

063/313-258

loading...