Cro Cop o incidentu: 'Nisam mogao vjerovati'

Mirko Filipović
Osramotio je i sebe i ljude koji su mu dali povjerenje, pa i svog brata koji je jedan od najvećih u povijesti ovog sporta', rekao je Cro Cop o 'uličnoj' tučnjavi Aleksandera Emelianenka zbog koje je otkazan njihov okršaj.

Podsjetimo, organizatori 'Legend 2' turnira su otkazali borbu Cro Copa i Aleksandera Emelianenka jer se Mirkov protivnik potukao u jednom moskovskom kafiću, a hrvatski borac smatra da time nije nanio štetu samo sebi.

"Pa nisam mogao vjerovati da se čovjek ne može kontrolirati. To nije primjereno jednom sportašu i čovjeku koji je na kraju krajeva Fedorov brat. No, to je njegov izbor i njegova stvar. Bojao sam se da će borba biti otkazana zbog toga. Jedan profesionalni sportaš ovakve stvari sebi ne smije dopustiti. Osramotio je i sebe i ljude koji su mu dali povjerenje, pa i svog brata koji je jedan od najvećih u povijesti ovog sporta. Ovaj revanš bi puno više njemu odgovarao nego meni. Ne želim omalovažavati njega, ali ja sam siguran da bih ga pobijedio jer sam u vrhunskoj formi. Ja sam, za razliku od njega, veliki profesionalac. Trenirao sam, spremio sam se, nisam kao on radio gluposti i tukao se po barovima, lumpovao po hotelima i konzumirao alkohol. Ja s tim revanšem zapravo ne bih dobio ništa osim osobne satisfakcije", rekao je Cro Cop za Fight Site i okrenuo se prema novom protivniku Alekseju Olein