Čestitka Emilu Markiću na svjetskoj tituli

Emil Markić, Damir Džeba
...u Domu HDZ-a BiH Emila Markića, mostarskoga boksača koji je u Zurichu osvojio titulu prvaka u poluteškoj kategoriji u WBF verziji.
-Čini se da nikada nećemo naći dovoljno prikladne riječi i odgovarajuću čestitku za izvrsne sportaše poput našeg Emila Markića.
Kada je netko, poput njega, toliko borben, energičan i usmjeren na uspjeh on može poslužiti svima nama za primjer da stremimo visoko u našem djelovanju i životnim ciljevima.
Svaka pobjeda naših sportaša istodobno je i poticajem i motiv svima nama. Hvala mu što nas je učinio ponosnim i ovoga puta i što je ime našega grada Mostara i zemlje pronio svijetom kao najbolji veleposlanik sporta. Nadamo se da ćeš ostvariti svoju želju i braniti titulu u Mostaru pred domaćom publikom- kazao je tijekom prijma predsjednik Džeba.
Mostarski boksač zahvalio se predsjedniku Džebi na srdačnom prijmu i pozvao predstavnike vlasti na veća ulaganja u sport, koja trebaju biti sustavna i strateška, a posebice u segmentu odgoja mladeži i očuvanja njihovog zdravlja.