EMILU MARKIĆU ODGOĐENA BORBA ZA PRVAKA "Žao mi je, odradio sam dobre pripreme. Nadam se novom terminu"

Emil Markić
Emil Markić

Mostarski boksač Emil Markić sutra se u Londonu trebao boriti za naslov Interkontinentalnog prvaka po WBO verziji.  Pojas je Markić trebao tražiti u meču protiv Willya Hutchinsona koji je do sada upisao 15 pobjeda, 11 nokautom i jedan poraz, ali i koji drži pojas Interkontinentalnog prvaka.

No, od borbe neće biti ništa. Naime kako nam je i sam Markić potvrdio, borba je otkazana zbog bolesti Hutchinsona koji je dobio temperaturu.

Naš boksač izrazio je žaljenje zbog odgode s obzirom da se ozbiljno spremao za svoj meč karijere iako poziv za isti nije stigao tako davno.

"Žao mi je što je meč otkazan, odnosno odgođen. Odradio sam dobar dio priprema, gotovo da sam pripreme odradio do samog kraja", kaže Markić za Hercegovina.info.

Nada se uskoro novoj prilici.

"Iskreno se nadam da ću uskoro dobiti novi termin za borbu, iako to sada može i duže potrajati. Borba za ovaj naslov je velika i ja ju očekujem u što skorijem terminu", rekao je Markić.

Markiću je sutrašnja borba trebala biti 37. borba u profesionalnom boksu, a njegov dosadašnji score je 33 pobjede od čega 25 nokautom i tri poraza.