Za mjesec dana novi Thompsonov album

Mnogobrojne obožavatelje oduševila je vijest da će za otprilike mjesec dana u izdanju Croatia Records biti objavljen novi Thompsonov album.

Album naslova "Ora et labora" (Moli i radi) nastavlja se tematikom i produkcijom na prethodni. Deset pjesama, koliko će ih se naći na ovom albumu, potpisuje sam Thompson, osim teksta za pjesmu "Maranata" koji je napisao msgr. Ante Ivas, biskup šibenski. Tematski, Thompson nastavlja pjevati o onome čime je okupiran, a to su socijalna i društvena situacija u Hrvatskoj, te duhovne i povijesne teme koje ga oduvijek inspiriraju u radu.

Zvuk na albumu "Ora et labora" bit će još žešći od onoga na albumu "Bilo jednom u Hrvatskoj" za što je uz Thompsona zaslužan i njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj Tiho Orlić.

Ne sumnjamo da će i ovim albumom Thompson oduševiti svoje mnogobrojne obožavatelje koji već sedmu godinu strpljivo čekaju novi album. Album "Bilo jednom u Hrvatskoj" objavljen 2006. godine jedan je od najprodavanijih albuma u posljednjih nekoliko desetljeća, a prateća trogodišnja turneja jedna od najvećih i najuspješnijih ikad organiziranih u Hrvatskoj.

Crorec

Tagovi: Thompson album
05.03.2013 u 17:49