VIDEO  Na veliku radost fanova, Cambi. objavio novi album

Cambi. 2022

Glazbeni pop sastav 'CAMBI.' objavljuje svoj novi studijski album 'Zaljubljen'. Upravo ovim albumom talentirana glazbena četvorka – Jure, Sandro, Joško i Luka zaokružuju svoje itekako uspješno glazbeno djelovanje u posljednje tri godine koje su otvorili hitom 'Zaljubljen' na 'Dori' 2021. i time najavili svoj novi stilski pravac.

"Sretni smo i ponosni što je nakon tri godine, od glazbeno i stilskog zaokreta, naš novi album 'Zaljubljen' ugledao svjetlo dana. Sam naziv albuma nosi naziv po našem najvećem hitu kojeg smo predstavili na izboru za pjesmu 'Eurovizije Dora' 2021. Reakcija publike na novo lice 'Cambia' te pjesmu 'Zaljubljen' dalo nam je poticaj i inspiraciju da nastane 'Cambi' onakav kakav je danas. 

Na albumu se može pronaći od naših autorskih pjesama do dueta u suradnji s velikim imenima hrvatske estrade. Veliko hvala ide svima onima koji su zajedno s nama ostavili trag u stvaranju ovog albuma. Nadamo se da ćete se pronaći u našim pjesmama, a mi nastavljamo naše glazbeno putovanje u vjeri da smo na pravom putu", rekli su 'CAMBI.' povodom objave novog albuma.

Album donosi devet pjesama koje žanrovski pripadaju popu, a među kojima su ljubavne balade i brojni uspješni dueti s poznatim glazbenim licima kao što su TBF, Giuliano, Neno Belan te mladi i talentirani Roko Blažević. Sve pjesme u svojim tekstovima i aranžmanima nose već prepoznatljivi pečat grupe koje je publika podržala i prihvatila s velikim oduševljenjem, priopćeno je iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

'Zaljubljen' je dostupan na digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima, a objavljen je nakon osam predstavljenih uspješnih singlova među kojima se najviše izdvajaju 'Zaljubljen' kojim su osvojili visoko 4. mjesto na 'Dori' 2021., 'Bambina Mia' koja je odnijela pobjedu na '61. Splitskom festivalu' i pjesma 'Od milijun samo jedna' koja se ove godine tjednima zadržala na nacionalnoj radijskoj top listi singlova.

Od svih do sada objavljenih izdanja, 'Moja duša' je glazbeni novitet koji će publika imati priliku po prvi put poslušati na ovom albumu, a spot za pjesmu izlazi u siječnju 2023. godine.