DOMOLJUBNI KONCERT Organizatori otkrili zašto Thompson neće pjevati

Marko Perković Thompson
Slobodna Dalmacija

Mate Bulić, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Dražen Zečić, Meri Cetinić, Tiho Orlić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Marko Škugor, Zaprešić Boys, kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale među onima su koji će nastupiti na prvom velikom koncertu domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a.

Koncert će se održati 13. siječnja 2024. godine u zagrebačkoj Areni, glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, a redatelj Ivan Miladinov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon što se na društvenim mrežama počeo spominjati ovaj koncert, mnogi su primijetili da na njemu nema Marka Perkovića Thompsona.

'Dragi svi ljudi koji pitate za Thompsona, zbog bolesti sina, kao što vas većina i zna, Marko se povukao sa javnih nastupa… U zadnje vrijeme snimio je samo jednu pjesmu za koju uskoro izlazi i video: Heroji zemlje, zajedno s Draženom Žankom, Perom Galićem, Tomislavom Bralićem i Matom Bulićem. Molimo za Thompsona, njegovog sina i cijelu obitelj', poručili su organizatori, a prenosi Story.