Ulaznice za sarajevski koncert Josipe Lisac po pretprodajnim cijenama do 1.4. - 12.03.2018

josipa lisac, josipa lisac, Sarajevo, josipa lisac, koncert, karte, josipa lisac
Prepoznatljiva po hitovima poput "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...i brojnim drugim, plijeni pozornost publike gdje god se pojavi, a njezini koncerti, postali su vrlo ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja.

Slično je bilo i na njezinom prošlogodišnjem koncertu, održanom u BKC-u, zbog čega ove godine pred sarajevsku publiku stiže u Dom mladih.

Za ulaznicama već vlada veliki interes, a organizatori iz agencije PRimera ističu kako će ih po pretprodajnim cijenama biti moguće kupiti do 01.04. u sustavu kupikartu.ba

Josipa Lisac je proteklih godinu dana koncertima obilježila 50 godina vrlo uspješne karijere.

"U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša glazbena suradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973) i autor je dviju rok opera 'Gubec Beg' (1975) i 'Grička vještica' (1979). Napravio je sve moguće hitove kao 'Magla', 'Danas sam luda'... To su najljepši trenutci, na to sam ponosna", kazala je Josipa.