JOSIPA LISAC O NAVODNIM PROZIVKAMA "Zašto se radujete nanoseći drugima zlo, povrijedili ste i mene i Aleksandru"

Josipa Lisac
Tomislav Miletic

Pjevačica Josipa Lisac reagirala je na medijske napise o navodnim izjavama koje je izrekla o Aleksandri Prijović.

Lisac je nedavno održala veliki solistički koncert u Zagrebu u Domu sportova, a u jednom trenutku tijekom koncerta obratila se publici, istaknuvši da joj nije mjesto u Areni Zagreb, jer se sada, navodno, svi tamo dokazuju.

"Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo htjeli arenu. Oh ne, oh ne, oh ne, oh ne, oh ne. Sad zapravo svi idu u arenu. Ne, meni jednostavno nije tamo mjesto i ne želim sada tamo kročiti", rekla je Josipa, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Mnogi su odmah povezali da hrvatska diva pod ovim "svi idu u arenu" misli na publiku Aleksandre Prijović, a njenih pet teatralnih usklika "Oh ne" su povezali s pet rasprodanih arena pjevačice.

"Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi. Te riječi su izmišljene. One su vaše. Izuzetno su zlonamjerne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako radujete nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno, kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?" napisala je Josipa.

Inače, gostujući u jednoj emisiji u prosincu prošle godine, Josipa je na pitanje kako komentira činjenicu da je Aleksandra rasprodala karte za pet zagrebačkih arena, odgovorila: "Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa loše reći. Posebno ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gdje je pola karata podijeljeno", istaknula je Josipa tom prilikom.

Osoba koja je snimila ovaj trenutak na koncertu i objavila na TikTok platformi napisala je da je Josipa Lisac izvrijeđala "cajkersku Arenu Zagreb".