Big Brother: Marijana žarko željela spavati s Vladimirom, Nikola Soraji ljubio bedra

12.05.2011

Vladimir je priznao ukućanima da mu se Marijana na tulumu upucavala i pitala ga tri puta želi li spavati s njom. Bojana je zgrožena Vladimirovim rečenicama te je rekla da ne zna kako će sutra pogledati Nemeša u oči, a da mu ne kaže.

Na što je Vladimir Bojani rekao da nju nema što biti sram, već da je jedino osoba koja bi se trebala sramiti Marijana. Dugo vremena su potom sjedili u kuhinji i razmišljali o tome trebaju li reći Nemešu što se događa. Otišli su na spavanje i odlučili da će biti pametniji kada prespavaju.

Nikola je sinoć pokušao prespavati noć u krevetu s dvije žene. On se ispred kupaonice šalio sa Sorajom, grlio ju i "navlačio". Nakon što je otišao u sobu, prebacio se na Antoniju. Rekao joj je kako mora spavati s njim te kako ne želi dijeliti krevet s Lesterom. Obje su ga odbile i kazale mu da će same nastaviti svoj odnos.

Nikola je svejedno legao na njihov krevet i naslonio glavu na Sorajina bedra i počeo ih ljubiti. Duško se smijao i rekao Soraji da ne izaziva Nikolu jer je on opasan.

Stanari su prije tuluma imali audiciju za pjevače i plesače u mjuziklu koji će izvesti u petak navečer. Nakon audicije počeo je tulum, no Marijana je večer provela u razmišljanju o svojoj obitelji.

"Suprug mi je bio najveća podrška prije ulaska u ovaj show. Žao mi je, znaš koliko mi je žao. Imala sam savršenu obitelj koja me gurala naprijed čak i u mojim ludostima. Odbacila sam savršenog muža i oca zbog Nemeša", povjerila se Marijana Antoniji.

izvor: jutarnji list

loading...