Frama Široki Brijeg: Roditelji, trebate djeci zabraniti Big Brother i očuvati dostojanstvo katoličke obitelji

Frama Široki Brijeg: Roditelji, trebate djeci zabraniti Big Brother i očuvati dostojanstvo katoličke obitelji
Pismo prenosimo u cijelosti.

Počelo je odbrojavanje do još jedne sezone Big Brothera.

Zar može netko odbrojavati i radosno očekivati takav sadržaj? Zar nije jadno i besmisleno spuštati se na tu razinu i pratiti takve stvari?

Show u kojem se prikazuje sve samo ne ono dobro i ispravno, postao je jako popularan posebno među mlađim generacijama. Izopačeni načini života, nemoral, svađe, tračevi, ispovijedanja velikom bratu samo su dio onoga što se prikazuje u tom showu. Takav sadržaj zatupljuje i truje mladež, prikazuje krivu sliku čovjeka koji je stvoren na Božju sliku. Upravo tu sliku netko želi pokvariti i uništiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uništiti sve ono što je dobro, sve prave vrijednosti koje nas vode Bogu i vječnom životu. Sve ono što je Bog rekao da ne činimo pokušavaju predstaviti kao nešto sasvim normalno, moderno i dobro.

Zapitajmo se malo, nije li nas Bog stvorio da odbrojavamo vrijeme do nekih većih i vrjednijih stvari u životu? Roditelji, na vama leži posebna odgovornost, stoga trebate zabraniti ovakve sadržaje u vašim domovima i očuvati dostojanstvo prave katoličke obitelji, odgajajući djecu u svjetlu vjere!