Big Brother: Marijana žarko željela spavati s Vladimirom, Nikola Soraji ljubio bedra

marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, Marijana Čvrljak, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Šibenik, Iva Međugorac, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš
Na što je Vladimir Bojani rekao da nju nema što biti sram, već da je jedino osoba koja bi se trebala sramiti Marijana. Dugo vremena su potom sjedili u kuhinji i razmišljali o tome trebaju li reći Nemešu što se događa. Otišli su na spavanje i odlučili da će biti pametniji kada prespavaju.

Nikola je sinoć pokušao prespavati noć u krevetu s dvije žene. On se ispred kupaonice šalio sa Sorajom, grlio ju i "navlačio". Nakon što je otišao u sobu, prebacio se na Antoniju. Rekao joj je kako mora spavati s njim te kako ne želi dijeliti krevet s Lesterom. Obje su ga odbile i kazale mu da će same nastaviti svoj odnos.

Nikola je svejedno legao na njihov krevet i naslonio glavu na Sorajina bedra i počeo ih ljubiti. Duško se smijao i rekao Soraji da ne izaziva Nikolu jer je on opasan.

Stanari su prije tuluma imali audiciju za pjevače i plesače u mjuziklu koji će izvesti u petak navečer. Nakon audicije počeo je tulum, no Marijana je večer provela u razmišljanju o svojoj obitelji.

"Suprug mi je bio najveća podrška prije ulaska u ovaj show. Žao mi je, znaš koliko mi je žao. Imala sam savršenu obitelj koja me gurala naprijed čak i u mojim ludostima. Odbacila sam savršenog muža i oca zbog Nemeša", povjerila se Marijana Antoniji.

izvor: jutarnji list