FOTO/VIDEO  Seksali se na balkonu zgrade - njemu nije prvi put

seks, balkon, zgrada

Nakon što je Australac Wade John bankrotirao, ima vremena za popodnevni seks. S još nepoznatom partnericom, ispio je vino, zapalio cigaretu i "bacio se na posao". Zaposlenici gradskog ureda u Darwinu u Australiji s nevjericom su gledali seks na balkonu u zgradi preko puta rano popodne. Prije tog "posla", popili su malo vina i zapalili cigaretu. Prolaznici su mogli s ulice vidjeti sve poze koje su promijenili u klinču.

Ovo je prvi put da sam ja vidjela, ali neke žene su mi rekle kako je to uobičajena pojava - rekla je jedna djelatnica i dodala kako je cijeli njihov kat gledao kako se seksaju. Svi su se smijali, piše javno.hr.

- Cijelo vrijeme sam razmišljala kako je to previše i neka već uđu unutra - dodala je.

S kolegama je raspravljala o tome je li žena prostitutka.

Naime, samo dan nakon što se pojavila snimka na NTNews, otkrilo se da je ljubavnik s balkona turistički djelatnik Wade John. Dobit će kaznu od 120 dolara zbog nedoličnog ponašanja na javnom mjestu. Nije još poznato tko je partnerica. John ima vremena za popodnevni seks, otkada je prijavio bankrot svoje firme krajem prošle godine. Duguje više od dva milijuna dolara. Inače, prošle godine Australci su proveli istraživanje na 10.000 ispitanika. Polovina ih uživa u seksu na javnom mjestu, od plaža do javnih WC-a, ureda te noćnih klubova.