8 seksi trikova za vašeg partnera

Šapućite, osvajajte, počnite i ne završite, izludite svog partnera. Iako će vam se možda neke ideje činiti neprimjerenima za vaš odnos, seksi trikovi se mogu pretvoriti u vrlo vruću predigru.
1. Neka ga izludi vaše tijelo


U vrijeme kada obično dolazi s posla, pripremite mu mali seksi trik i ostavite vrata kupaonice otvorena. Vaše čisto i golo tijelo, kojeg mažete kremom za tijelo laganim seksi pokretima će ga u trenutku izluditi. Zaboravit će na sve probleme s posla!

2. Obucite se u crveno


Poznato je da je muškarcima crvena najseksi boja. Kada se zajedno budete spremali na izlazak ili neku drugu priliku, obucite se u boju koja će donijeti seksi ozračje. Crvena, tamno plava i ljubičasta su najerotičnije boje, izbjegavajte sivu u takvim trenutcima.

3. Igrajte se


Priuštite si zabavu i predložite mu neku društvenu igru. Naravno pri tome ne mislimo na neku običnu igru. Igrajte se tako da se onaj koji gubi mora skinuti komad po komad odjeće. Midsli i pogledi na golo tijelo bez dodirivanja znaju biti itekako primamljivi...

4. "Ups, smočila sam se."


Za vrijeme pranja posuđa vam se sigurno događa da vas voda pošprica po majici. Ne idite se odmah presvući nego to iskoristite za seksi trik jer se pod majicom skriva bujno i nabreklo poprsje. Pri pogledu na svoju ljubljenu, seksi i samo njegovu miss mokre majice, će se u njemu probuditi požuda.
5. Spontano grljenje

Testirajte učinke spontanog grljenja. Polagano mu dođite iza leđa i od iza ga zagrlite. "Muškarci imaju tzv. senzore za prsa na cijelom tijelu," kaže Lou Paget, stručnjak na području seksa."Kada osjeti vaše bujne grudi na svojim leđima sigurno će se uzbuditi."

6. Nestašne, seksi poruke


Napišite mu nestašne poruke i zalijepite ih tamo gdje znate da će on sigurno pogledati. Razbudite mu maštu i pustite ga da se uzbudi samim očekivanjem daljenjeg razvoja situacije. Možete mu priuštiti očekivanu seksi nestašnu igricu tako da poruke vode do glavne nagrade - vas.

7. Verbalna stimulacija, bez dodira


Kada ste negdje u javnosti i svoje seksualne želje ne možete odmah ostvariti i pretvoriti u djelo. Izludite ga s seksi trikom i govorite mu osvemu slatkim i prljavim riječima. Ukoliko pri tome budete uvjerljive, neće vam dugo moći odolijevati. .

8. Govor uzrokuje vibracije


Kada svog partnera počnete maziti s svojim dodirima i poljupcima po cijelom tijelu, pokušajte osim ljubljenja i govoriti. Prije svega zato što se iz vaših usta za vrijeme govora stvaraju posebne vibracije koje mogu seksualno iskustvo pretvoriti u nezaboravni vrhunac. Pobrinite prije svega o tome da zvukovi budu niži jer su te vibracije jače.