Želi zvučnu izolaciju zbog bučnog seksa susjeda

Big Brother, masaža, seks, seks, analni seks, internet, studija, seks, muškarci, seks, susjedi, galama
Majka petero djece, čija se spavaća soba nalazi ispod sobe bučnih susjeda, usred noći sjedi u svom automobilu samo kako bi izbjegla buku, piše Daily Mail.

'Izgleda da se ta djevojka stalno seksa, probudi me i u 2 sata u noći', požalila se. 'Ljudi kažu da je to obična buka prisutna u svakoj kući, ali kad bih ja zabijala čavao u zid u 2 sata ujutro, to bi sigurno bila druga priča'.

'Ponekad održava i orgije, čujem ih gore nekoliko, to je grozno! Čujem sve, kako se smiju, pričaju i vode privatne razgovore', kazala je gđa. Knowles koja ima invaliditet i pati od teškog artritisa. Tvrdi kako je na rubu živčanog sloma i da joj buka uništava zdravlje.

Nakratko je otišla svojoj 78-godišnjoj majci kako bi barem malo predahnula. 'To je me uništava. Posljednjih nekoliko mjeseci bez antidepresiva i sedativa uopće ne mogu spavati. Bila sam tako sretna i živahna osoba, a sada osjećam da mi je moja osobnost oduzeta. Tako sam očajnički umorna i tužna'.

Borila se da dobije zvučnu izolaciju u stanu jer smatra kako ima pravo na privatnost. Vlasnici zgrade rekli su kako će instalirati opremu za mjerenje razine zvuka, a potom raspraviti rezultate s objema stanarkama te poduzeti potrebne mjere.