OBRAČUN U MOSTARU 53-godišnjakinja prijavila policiji da joj susjedu prijete stavljanjem noža pod grlo

Konjic, razbojništvo, prijetnja nožem, market, nož, nasilje, ozljede, prozor/rama, bet live, kladionica, Mostar, pljačka, ubojstva, Mostar, Split, vijesti, MUP HNŽ, Mostar, lupriv, ljekarna, pljačka, Mostar, zalik, MUP HNŽ, Hercegovina, pljačka, karlovac, otac, sin, Mostar, susjedi, nož, napad nožem

Mostarski policajci u subotu su intervenirali nakon obračuna u kojem je jedna osoba drugoj prijetila nožem, a sve je to prijavila susjeda koja je vidjela nemile scene.

53-godišnja A. A. iz Mostara nazvala je Policijsku upravu Mostar u subotu 18. ožujka te rekla da njezinom susjedu S. W. prijeti Š. M.

Kako se navodi iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije prijavljeno je da mu prijeti nožem kojeg je oštećenom stavljao pod grlo.

Na mjesto događaja su izašli djelatnici policije koji su tu zatekli navedene osobe, a Š. M. je nakon toga lišen slobode i zadržan u Policijskoj upravi Mostar radi daljnih mjera i radnji.

Za protekli vikend (u vremenskom razdoblju od 17. 3. -  20. 3. 2023. godine) iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 20 prijava  i to na području Mostara 9, na području Čapljine 6, na području Čitluka 1, na području Konjica 1, na području Stoca 1 i na području Jablanice 3.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 7 slučajeva i to na području Mostara 4, na području Stoca 2 i na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 20 prometnih nezgoda i to na području Mostara 11, na području Čitluka 2, na području Konjica 4, na području Čapljine 2 i na području Stoca 1 u kojima su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede, četiri osobe lakše tjelesne ozljede dok su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.