Upoznajte pet vrsta savršenih muškaraca

sex, činjenica, varanje, prevara, muškarac žena, žena, muškarci, vrste
Tako idealan muškarac za svaku ženu postoji, ali ima drugačije karakteristike u njenim dvdesetima ili pak četrdesetima.
- U mladosti je izgled na prvom mjestu, ali s godinama žene tragaju za dubljim odnosom, zasnovanim na zajedničkom iskustvu i očekivanjima - objašnjava psihologinja Cecilia D'Felice. Istraživanje o idealnim partnerima provela je internetska stranica match.com, u sklopu godišnjeg istraživanja LoveGeist.

Žene ili djevojke u dobi od 18 do 24 godine žele muškarca koji će zadiviti njene prijateljice jer je najbitnije da je zgodan. Važno im je da dijele ukuse i ljubav prema primjerice glazbi ili filmovima, a gotovo polovina kaže da im je važno da društvo odobrava njihovu vezu i partnera.

Od 25. do 34. godine žene se više posvećuju karijeri i postaju ozbiljnije te zahtjevnije što se tiče partnera. Od njega očekuju da bude ambiciozan te netko s kime mogu dugoročnije računati. Fizički izgled i dalje visoko kotira.

Kad prijeđu 35. godinu žene se više vole vezati za starije i pouzdanije partnere. Njih 73 posto želi iskusnog ljubavnika i čovjeka s bogatim životnim iskustvom. Najčešće kod njih traže sigurnost i povjerenje.

Od 45. do 54. godine žene postaju samosvjesnije i sklone eksperimentiranju i se sve više odlučuju za mlađe muškarce, pa ih ne smeta ni da im je partner mlađi pet godina i više.

Poslije 55. godine u prvi plan iskaču životne vrijednosti koje su glavni kriterij za odabir partnera. Smisao za humor, inteligencija, i romantičnost još su neke od karakteristika koje žene cijene u ovim godinama kod partnera, piše Daily Mail.