MEGAN FOX OBJAVLJUJE KNJIGU „Moćni prvijenac jedne od najpoznatijih žena našeg vremena”

prvijenac,knjiga,Megan Fox,muškarci,tajne

Glumica Megan Fox (37) u posljednje je vrijeme intrigirala maštu svojih pratitelja na Instagramu golišavim fotografijama, a sada ih je iznenadila novom objavom, ovaj put naslovnice knjige.

Megan je najavila u utorak kako izdaje svoju prvu zbirku pjesama naslova „Pretty Boys Are Poisonous” koja će biti dostupna u prodaji od 7. studenog.

„Ove pjesme su napisane u pokušaju da se obriše bolest koja je ukorijenjena u meni zbog moje šutnje”, napisala je Fox na drugoj fotografiji objave.

„Provela sam svoj cijeli život čuvajući tajne muškaraca, tijelo me boli od nošenja težine njihovih grijeha. Moja sloboda živi u ovim stranicama i nadam se da će moje riječi inspirirati druge da uzmu svoju sreću nazad i svoj identitet, koristeći svoj glas da rasvijetle ono što je zakopano, ali ne i zaboravljeno, u tami”, završila je.

„Moćni prvijenac jedne od najpoznatijih žena našeg vremena”, stoji u priopćenju za medije izdavača Simona & Schustera, prenosi People. Zbirka sadrži preko 70 „mračnih i srcedrapajućih” pjesama koje „pokazuju njezin uvrnuti humor.”

„Okrenite stranicu, zagrizite jabuku i zarijte zube u najukusnije uvjerljivu knjigu o kojoj ćete postati ovisni i čitati je cijele godine”, stoji u priopćenju.

Megan je izjavila 2021. za InStyle da je bila neshvaćena tijekom svoje karijere i da se suočavala sa seksizmom u Hollywoodu.

„Morala sam usvojiti sistem vjerovanja da ću se samo ja brinuti o sebi i biti tu za sebe jer sam stalno bila izopćena i odbačena”, rekla je.

Ipak, na kraju je doživjela nevjerojatan napredak.

„Shvatila sam da sam tako dugo živjela u samonametnutom zatvoru jer sam dopustila da mi drugi ljudi govore tko sam ili tko nisam. Skrivala sam se jer sam bila povrijeđena.”

Fox ima troje djece s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom s kojim se rastala 2020. nakon 16 godina veze s prekidima. Sada je zaručena za Machine Gun Kellyja koji ju je podržao komentarom na Instagram najavi knjige.

„Ponosan sam na tebe”, napisao je glazbenik što daje za naslutiti da je sve u redu u odnosu slavnog para.

Naime, pričalo se kako su imali probleme u vezi i da se svađaju, a viđeni su u bračnom savjetovalištu. Kasnije su viđeni zajedno u izlasku, a Megan je podržala Machine Gun Kellyja na koncertu u Berlinu.

„Ponovno su zajedno. Imali su toliko uspjeha na terapiji skupa. Počeli su vjerovati jedno drugom i pričaju ponovno o tome da se vjenčaju”, rekao je izvor blizak paru za strane medije.

Osim njezinog zaručnika, na najavi knjige na Instagramu podržali su je brojni fanovi.

„Nikad nisam htjela kupiti knjigu koju je napisala neka poznata osoba do danas”, napisala je oduševljena pratiteljica.

„Ova knjiga će zapaliti 5. val feminizma i nikad nisam bila ovako uzbuđena oko nečega”, glasio je drugi komentar.