Pripazite: Muškarce seksualno privlače njihove prijateljice!

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta
Muškarce češće privlače prijateljice nego što žene privlače prijatelji. Također, muškarci su skloniji precjenjivanju u vezi s tim koliko su njihove prijateljice seksualno zainteresirane za njih. U većini slučajeva seksualna privlačnost između prijatelja se smatra teretom.

"Prijateljstvo je interesantno za istraživanje, jer ne nudi nikakve reproduktivne prednosti.

Smatram da muškarci i žene žele biti prijatelji, žele stvoriti platonske veze. Ali informacije koje sam prikupila pokazuju da seksualna privlačnost može stvoriti probleme'', rekla je April Blesk-Rechek, psihologinja sa Sveučilišta u Wisconsinu, za LiveScience.

Bleske-Rechek i njeni suradnici su istraživali kako se heteroseksualne osobe nose s problemima seksualne privlačnosti u prijateljstvu.

Prema riječima Blesk-Rechek, rezultati istraživanja nisu iznenađujući.

"Muškarci često seksualnu zainteresiranost izvlače iz konteksta'', rekla je Blesk-Rechek.

Dosta muškaraca, koji su u trenutku ispitivanja bili u vezi, je također priznalo da svoje prijateljice smatraju privlačnim i da bi rado s njima imali nešto više od prijateljstva.

Čini se da seksualna privlačnost između prijatelja nestaje s godinama, jer je broj starijih ljudi uključenih u istraživanje, a koji su rekli da osjećaju privlačnost, bio mnogo manji nego kod mlađih osoba.

portaloko.hr