Preko Facebooka tražila muškarca kojeg je upoznala na odmoru, ali nije joj se svidjelo što je doznala

Facebook, potraga
...nakon što joj je muškarac preko prijatelja poručio da ne želi biti pronađen.

Kako prenosi Mirror, Gaynor Fossey iz Londona, majka četvero djece, pokrenula je akciju na Facebooku kako bi pronašla zavodnika iz Liverpoola kojeg je upoznala na Lanzaroteu. Muškarac ju je jednog dana šarmirao i poveo nju i 10-godišnju kćer po gradu, dogovorili su se da će se vidjeti idućeg dana, ali ga Gaynor više nije mogla pronaći.

- Rekao mi je da je otac i da živi u Liverpoolu, ali sam zaboravila pitati ga za prezime i broj - rekla je Gaynor, koja godinama nije bila u vezi.

Nekoliko tjedana nakon što je pokrenula potragu na Facebooku, primila je poruku nekoga tko je tvrdio da je muškarčev prijatelj, a koja joj se nije baš svidjela.

- On ne koristi Facebook, ali me je zamolio da ti kažem da se lijepo proveo i upoznao neke sjajne ljude, uključujući tebe i tvoju kćer. Želi ti sve najbolje, ali ne želi "biti pronađen" - napisao je prijatelj.

Bilo je to vrlo neugodno za Gaynor, koja je stotinama stranaca koji su joj pomagali u potrazi morala reći za odbijanac. Međutim, unatoč ovom lošem iskustvu ne odustaje od potrage za ljubavlju.

Vecernji.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.