Nestašne mladenke: 17 posto njih upustilo bi se u avanturu s bivšim prije vjenčanja

petak 13, vjenčanje, mladenke, seks

A čak 44 posto budućih mladenki izjavilo je kako bi dan prije vjenčanja bile spremne upustiti se u avanturu s omiljenim celebrity frajerom.
Istraživanje je proveo lanac dućana David's Bridal na 500 zaručenih i nedavno udanih žena, a njih 44 posto izjavilo je kako ne bi odbile ponudu omiljenog celebrity frajera da s njim provedu vruću noć prije vjenčanja. No, nisu samo Channing Tatum, Brad Pitt i ostali prijetnja mladoženjama i muževima.

Naime, 17 posto ispitanica izjavilo je kako bi posljednju avanturu prije braka imalo i sa bivšim dečkom, dok bi se 5 posto njih upustilo u onu s vjenčanim kumom. Ostala otkrića, koja nisu previše senzacionalna kao gore navedena, podrazumijevaju činjenicu da tradicije itekako padaju u vodu kod današnjih mladenki: 72 posto njih podržava seks prije braka, 38 posto njih nema problema s rađanjem djece prije izricanja "sudbonosnog da", a 56 posto kupilo bi s partnerom zajedničku nekretninu.

Jedina iznimka, po tom pitanju, je ona vezana uz uzimanje muževog prezimena. Za 71 posto njih ne postoji druga opcija, dok će 17 posto mladenki zadržati i svoje prezime, uz partnerovo.

index.hr