Mladenka šokirala: Vukla bebu do oltara u šlepu vjenčanice

mladenka, beba, šlepa
Naime, mladenka je pričvrstila svoju jednomjesečnu kćer u šlep od vjenčanice. Tako ju je vukla do oltara. Kasnije je rekla kako je beba bila budna i na sigurnom, a čuvao ju je i Isus Krist.

Prošli mjesec udala se za Johnathana Brooksa u Ripleyju. Shona i Johnathan postali su roditelji malene Aubrey mjesec dana prije vjenčanja. Haljina, za koju se vjeruje da je dio 'high street' kolekcije Vere Wang, vrijedi između 400 i 1400 dolara, piše Daily Mail.

Napali je na društvenim mrežama: To je bilo izuzetno opasno

Naravno, Shonu su napali na društvenim mrežama zbog bizarne odluke. Korisnici smatraju kako je to bilo izuzetno opasno te da je dijete moglo dobiti teške opekline od trenja. Neki čak smatraju da je treba prijaviti centru za socijalnu skrb.

- Da sam bio tamo, uzeo bih dijete - napisao je jedan, a Shona je uzvratila:

- Poručujem svima vama i medijima da mi radimo ono što hoćemo, kada hoćemo i dok god je Isus uz nas vjerujem da će sve biti u redu - rekla je i dodala kako nimalo ne žali zbog odluke.

Ona ne vidi problem: To je bio ekskluzivan i legendaran čin

Kasnije je još napisala kako dijete nije bilo u opasnosti te da je se nimalo ne tiče što drugi misle. Smatra da je čin bio ekskluzivan i legendarnim.

Gošća na vjenčanju rekla je kako se sva raznježila vidjevši bebu u šlepu.

- Shona i Johnathan Brooks, vaše vjenčanje je bilo super savršeno. Mladenac i njegov kum, a i ti divo s bebom u vjenčanici... Suze su mi krenule. Tvoj san se ostvario. Uživala sam i hvala što ste me pozvali - napisala je Pamela Stone.

24sata.hr