Mlada se šokirala kad je saznala što joj je prijateljica napravila pred vjenčanje!

Prije vjenčanja bile su jako dobre prijateljice.

Mlada se šokirala kad je saznala što joj je prijateljica napravila pred vjenčanje!
A onda je djeveruša bez razmišljanja objavila jednu fotografiju i njihovo prijateljstvo otišlo je u ropotarnicu povijesti prijateljstava...

Mnoge žene se još uvijek drže tradicije da ih budući suprug ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što krenu pred oltar, piše gricko-recepti.info.

Jedna Amerikanka je ispričala svoju priču. Njezin san je bio da je budući muž ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što stane pred oltar. Buduća mlada pričala je kako je mjesecima pažljivo planirala vjenčanje i tražila vjenčanicu - koja je morala biti jednostavno savršena.

"Prošli mjesec sam većinu svojih vikenda provela s prijateljicama u potrazi za vjenčanicom. Bila sam u ekstazi kad sam je napokon pronašla!", napisala je na svom blogu. Međutim, dogodilo se nešto što je šokiralo buduću suprugu - nazvala ju je jedna prijateljica i rekla kako je na Instagramu vidjela njenu fotografiju u vjenčanici. Fotku je postavila prijateljica mlade, koja je na vjenčanju trebala biti djeveruša i naravno - bila je na probi vjenčanice. Njezinn vječiti odabranik vidio je fotografiju i vjenčanicu!

Za mladu je to bio dovoljan razlog da prekine prijateljstvo. I vjenčanicu - za koju je iskeširala 3.000 dolara - nije više željela: "Svaki put kad pomislim na to, plače mi se. I ne mogu zamisliti da idem u ovoj haljini pred oltar", rekla je mlada.

vecernji list

Tagovi: vjenčanje mlada
20.10.2017 u 19:12