Mlada se šokirala kad je saznala što joj je prijateljica napravila pred vjenčanje!

vjenčanje
A onda je djeveruša bez razmišljanja objavila jednu fotografiju i njihovo prijateljstvo otišlo je u ropotarnicu povijesti prijateljstava...

Mnoge žene se još uvijek drže tradicije da ih budući suprug ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što krenu pred oltar, piše gricko-recepti.info.

Jedna Amerikanka je ispričala svoju priču. Njezin san je bio da je budući muž ne smije vidjeti u vjenčanici prije nego što stane pred oltar. Buduća mlada pričala je kako je mjesecima pažljivo planirala vjenčanje i tražila vjenčanicu - koja je morala biti jednostavno savršena.

"Prošli mjesec sam većinu svojih vikenda provela s prijateljicama u potrazi za vjenčanicom. Bila sam u ekstazi kad sam je napokon pronašla!", napisala je na svom blogu. Međutim, dogodilo se nešto što je šokiralo buduću suprugu - nazvala ju je jedna prijateljica i rekla kako je na Instagramu vidjela njenu fotografiju u vjenčanici. Fotku je postavila prijateljica mlade, koja je na vjenčanju trebala biti djeveruša i naravno - bila je na probi vjenčanice. Njezinn vječiti odabranik vidio je fotografiju i vjenčanicu!

Za mladu je to bio dovoljan razlog da prekine prijateljstvo. I vjenčanicu - za koju je iskeširala 3.000 dolara - nije više željela: "Svaki put kad pomislim na to, plače mi se. I ne mogu zamisliti da idem u ovoj haljini pred oltar", rekla je mlada.

vecernji list