Miss Universe posjetila djecu u Klaićevoj

Barbara Ljiljak, posjeta, djeca rast

... i malim pacijentima uljepšala njihove bolničke dane mnoštvom igračaka koje je donirala tvrtka Biraj me d.o.o. iz Zagreba.
Već je i sama Barbarina pojava s lentom i krunom unijela sreću i veselje djeci kojima je bolnički krevet svakodnevica umjesto igre u parkovima.

Kako nas je gospođa Milka Valpotić, pomoćnica sanacijskog upravitelja za sestrinstvo i glavna sestra KDBZ informirala, osoblje bolnice nastoji svojim malim bolesnicima svaki trenutak koji provedu kod njih približiti koliko je god to moguće njihovim svakodnevnim aktivnostima, tako da na odjelima imaju vrtiće i igraonice za one najmanje i najmlađe, ali i školu za školsku djecu koja ne mogu dulje vremena polaziti nastavu.

Barbara je ovih dana zauzeta i zadnjim pripremama za svjetski izbor Miss Universe 2015. koji će se 20. prosinca održati u Planet Hollywood Resortu u Las Vegasu, a Barbara za SAD putuje već 1. prosinca, tako da će zadnjih mjesec dana iskoristiti još za zadnje probe večernjih haljina Vesne Spose, odgovarajućih Humanic cipela, uz redovito vježbanje u Esplanadinom Health Clubu. U pripreme za svjetski izbor vrlo su važne i vještine u šminkanju i stiliziranju kose kojima Barbaru uče stilisti i vizažisti salona Renate Kerastase.