Ljubavnici oprez: Za seks na javnom mjestu plaćat će se masne kazne!

sex, sex, porno, sex, sex, seks, policija, seks, automobil, seks, auto, seks, mjesta, brzina, seks, šuma, političar, sex, veza, partner, seks, seks na javnom mjestu, kazne, istraživanje, seks, iznenađenje, seks prakticiranje, odjeća, način, seks, auto, seksanje, profesorica, seks u školi, seks u dvoje, učenik, iskustvo, seksualna iskustva, iskustva
Kazne su u odnosu na one iz 1994. godine drastično povećane, pa je najniža kazna povećana čak 20 puta, dok je najviša kazna veća 12,5 puta. Uz to udvostručena je i kazna zatvora, s 30 na 60 dana, i ona sada prijeti i prostitutkama, bilo muškim bilo ženskim, ali i korisnicima usluga, piše Novi list.

Tko se 'zaigra' na javnom mjestu, plaća do 5.000 kn

Kazne prijete i onima koji na javnom mjestu nude ili traže seksualne usluge za novac, a oni uhvaćeni u takvom prekršaju kaznit će se novčanom kaznom od tisuću do pet tisuća kuna. Novčane kazne od tri do pet tisuća kuna prijete za seks na javnom mjestu ako on i nije kupljen, nego se primjerice u parku ili na plaži "zaigra" zaljubljeni par.

Nadalje, novi zakon predlaže da se onaj "tko na javnom mjestu spolno opći s osobom starijom od 15 godina ili na drugi način zadovoljava svoju ili tuđu pohotu pred takvom osobom" kazni novčanom kaznom od tri do pet tisuća kuna ili kaznom zatvora do 30 dana.

Tako bi to trebalo biti u Hrvatskoj, a pošto u BiH nema takvih zakona izvolite gdje hoćete, sa kim god hoćete i u bilo koje vrijeme.