Evo gdje Hercegovci mogu dočekati Novu godinu

Nova godina, hercegovina.info, Dalmacija, Nova godina, Mostar, Nova godina, Nova godina, Tomislavgrad, Livno, Nova godina, sretna Nova godina, Hercegovina, prevare, Nova godina, ljepota

No, to i nije nikakva novost s obzirom na to da su Mostarci naviknuli da već godinama nemaju organizirani doček na otvorenom. Nedostatak novca, a pomalo i strah od mogućih terorističkih napada uvjetovali su otkazivanje najavljenog organiziranog dočeka uz Stavrosa i Grdovića. S obzirom na takve okolnosti, većina Mostaraca će "najluđu" noć dočekati u mostarskim restoranima, kafićima, diskotekama ili, pak, na ulicama gradova diljem regije.

Spomenut ćemo samo da u klubu Calamus tradicionalno nastupa bend 45 stepeni. Zabavno će biti i u klubu Art uz bend Selfie, dok će u klubu Drugi način goste zabavljati grupa Twist. U mostarskoj diskoteci Pink Panther nastupit će bend Sinergija. Ostali klubovi i kafići jamče dobar provod uz DJ-eve. Onima koji ne žele ovakvu vrstu provoda ne preostaje ništa drugo nego 2016. godinu dočekati s najbližima u toplim domovima. Ili možda u hotelu Mepas gdje će goste zabavljati popularni Jole.

Gradska kavana hotela Park u Širokom Brijegu za najluđu noć bit će pretvorena u noćni klub, a mnoštvo mladih zabavljat će skupina Stari zvonik (ulaz po 20 KM). U diskoteci Gaudeaumus u Posušju za glazbeni ugođaj pobrinut će se Beso de Loco i DJ Zoka (ulaz je 20 KM), dok će u posuškom Face Clubu goste u "najluđoj" noći zabavljati Zoran Begić.

U noćnom klubu Diamond u Ljubuškom u novogodišnjoj noći nastupit će Josip Ivančić (ulaz je 20 KM, VIP 50 KM). Tamburaški sastav Džentlmeni nastupit će u međugorskom Gardensu, a u čitlučkom Bumerangu glazbeni program povjeren je DJ-u.

U Hajdučkim vrletima na Blidinju na dočeku će nastupiti skupina Takt, a organizira ga i restoran Staza (Blidinje) uz nastup skupine Stare strune te DJ-a Ika. U Čapljini u Apsolut Clubu čeka vas Matrix Band.

Vecernji list