Dečko je ostavio, pa napisala pismo njegovoj novoj djevojci

Facebook, oglas, muškarac žena, Facebook, prijevara, Facebook, društvene mreže, Facebook, roditelji, djeca, špijuniranje, Facebook, profili, prijatelj, Facebook, direktor, seks, virtualni seks, Facebook, neznanac, Facebook, twitter, Facebook, vjenčanje, serija, internet, Hrvatska, prisluškivanje, Facebook, preljuba, Facebook, biser, Facebook, alkohol, droga, ovisnost, društvene mreže, prekidi, Facebook, statusi, navike, objave, Facebook, ubojstvo, ovisnost, internet, laži, upoznavanje, on line upoznavanje, Facebook, izjava, Facebook, profili, skrivanje, Facebook, profil, zaljubljenost, vid, računalo, oči, Facebook, zasićenje, Facebook, prijatelji, mržnja, spoj, internet, Facebook, veza, Facebook, zdravlje, pošast, tipovi, internet, upoznavanje, on line upoznavanje, Facebook, korisnici, priča, status, muškarci, on line, vrste, Široki Brijeg, prevara, internet, društvene mreže, vrijeme, poslovanje, Facebook socijalna mreža, otkriće, varanje, varanje, Facebook, dečko, društvene mreže, bo
Svoje osjećaje zbog završetka veze u koju je vjerovala pretočila je u pismo, ali ne bivšem, nego njegovoj novoj djevojci. Svjesna da ona nije ništa kriva, pismo nije ogorčeno ni bijesno, već puno smjernica i lijepih riječi o bivšoj ljubavi.

Pismo je objavljeno na portalu Elite Daily, i u njemu stoji:

Draga moja zamjeno,

postoji nekoliko stvari koje trebaš znati, s obzirom na to da si ti sada predmet njegove želje. Nemoj se iznenaditi time koliko brzo ćeš se zaljubiti u njega. Nemoj se živcirati zbog mog profila na Facebooku na kojem još uvijek ima naših fotografija. One sada pripadaju prošlosti.

Nemoj se iznenaditi ako ne bude želio pričati o svojoj bivšoj djevojci. Nije ni prijateljima rekao kad smo prekinuli. Nisam sigurna da svi njegovi prijatelji znaju za naš prekid.

Bila je to divna ljubavna priča, ali ne brini, ona je ostala u prošlosti. Ti si njegova budućnosti.

Iako se ne poznajemo, sigurna sam da me ne voliš. Međutim, nas dvije imamo nešto zajedničko što nas spaja.

Ne brini, neću ga zvati ili lajkati njegove objave na društvenim mrežama. Ne mogu ti reći sve tajne, a neće ni on. Ali vjeruj da postoji razlog zbog kojeg ne izražava previše svoje osjećaje i ne kaže uvijek ono što tako žarko želiš čuti.

Razmazit će te malim znacima pažnje i poklonima, ali on nije rasipnik. Vrlo mudro troši novac. Primijetit ćeš po smijehu da u njemu i dalje živi dijete.

Vidjet ćeš da je jedan od rijetkih koji više voli gledati filmove nego izlaziti u grad.

Vidjet ćeš ga nekad pijanog, ali i ljutog. Temperamentan je kao što si sigurno primijetila, zato sne shvaćaj sve osobno. Kad prođe oluja i neraspoloženje, budi sigurna da će se vratiti s osmijehom i bistrim plavim očima, a ti tom prizoru nećeš moći odoljeti.

Upoznat ćeš s njim svijet na drugačiji način

Kada se zaljubi, učinit će sve što ga zamoliš, ali ne očekuj da ti stalno ponavlja da te voli. Možda neće misliti na tebe u svakom trenutku, ali budi sigurna da ćeš mu vrlo često biti u mislima.

On ima velike snove, ali vrlo često odustaje od njih. Tvoj zadatak će biti da mu svakodnevno ponavljaš da je zgodan, pametan i da može ostvariti sve što poželi. Neće ti vjerovati, ali nemoj mu prestati to govoriti.

Upoznat ćeš s njim svijet na drugačiji način. Kad mu kažeš nešto što mu se u tom trenutku ne sviđa, primijetit ćeš da mu se jedna obrva podigla i da te gleda bez treptanja.

Kad budete izlazili u grad, diskoteke, klubove, nećeš moći ne primijetiti njegov pogled na sebi. Gledat će te kao da si jedina na svijetu. Da, tada ćeš se ponovo zaljubiti u njega!

Bit će trenutaka kad će ti otvoriti dušu i priznati neke pogreške iz prošlosti, ali nemoj ga osuđivati.

On je sada bolja osoba zbog svih tih grešaka iz prošlosti i budi sretna što te našao. Nadam se da ćeš ga voljeti onako kako zaslužuje. Nadam se i da će on tebe voljeti (možda već i voli) duboko i strasno kao što sam vjerovala da voli mene.

Nadam se da je iskren prema tebi onako kako nikad nije bio prema meni, ali najviše se nadam da će ti pružiti bajkovitu vezu kakvoj sam se ja nadala.

Zapamti da te ne mrzim, samo sam ljubomorna na tebe. Drago mi je da je još netko dobio šansu da doživi ono što sam i ja.

Nemoj ga povrijediti onako kako je on povrijedio mene

Nadam se da ću te sresti jednog dana. Kao što sam već napisala, nas dvije povezuje nešto snažno, nešto što ćemo samo mi razumjeti.

Njemu je važno kakva je djevojka kao osoba, pa tek onda koje su njene fizičke karakteristike. Priznat ćeš, to je rijetka osobina.

Od tebe tražim samo jedno: Nemoj ga povrijediti onako kako je on povrijedio mene. Vjerujem u karmu, vjerujem da ljudi dobiju ono što su zaslužili, ali nikad nikom nisam poželjela tu patnju, a naročito ne njemu.

Ti si sad s čovjekom naših snova i ne lažem kad kažem da se nadam da će vam uspjeti.

Bivša djevojka.