3 najstarija savjeta za višesatni seks | Hercegovina.Info

3 najstarija savjeta za višesatni seks

Ova mistična tradicija indijskih korijena na Zapadu je poznata kao 'kult ekstaze', odnosno kombinacija seksualnosti i duhovnosti.

Da biste mogli iskusiti čari ove drevne prakse ne morate proučavati knjige, već je dovoljno svladati slijedeća tri rituala, a zatim se prepustiti višestrukim orgazmima i seksu prožetom dubokom duhovnošću koji može potrajati cijelu noć!

1. Kontrola ejakulacije osnovna je vještina kojom muškarac treba ovladati želi li prakticirati tantru. Umjesto da tijekom seksa ejakulira na prvom vrhuncu energije, kao što većina muškaraca čini, može tu energiju proširiti cijelim tijelom i nastaviti sa seksom do sljedećeg, pa još daljeg vrhunca.

Kako bi odgodio ejakulaciju, muškarac treba stiskati mišić koji spaja korijen kralježnice i pubičnu kost koji inače stišće kad želi prekinuti mokrenje. Taj mišić može vježbati i izvan spolnog odnosa. Važno je da partneri budu opušteni i usmjereni puno više tome da onome drugome pruže užitak, a ne biti usredotočeni na vlastiti.

2. Produljivanju spolnog odnosa pomaže i disanje kojemu se u tantri pridaje velika pažnja. Kad partneri dišu usklađeno, tako da zajedno udišu i izdišu, ili da jedno udiše dok drugo izdiše i obrnuto, raste i njihova emotivna i mentalna usklađenost i bliskost.

Ako muškarac želi zadržati orgazmičko stanje i odgoditi ejakulaciju, treba disati što dublje i polaganije, zamišljajući pritom kako se seksualna energija širi cijelim tijelom ili kako se iz spolnog organa uz kralježnicu podiže prema gore, do srca ili vrha glave. Tako i muškarac može doživljavati višestruke orgazme bez ejakulacije.

3. Prije stupanja u spolni odnos partneri trebaju biti u stanju ljubavi, bliskosti i razumijevanja, oslobođeni bilo kakvog osjećaja srama. Tome služe tehnike zbližavanje kao što su zajedničko slušanje glazbe, razgovor, maženje, zajednička kupka ili uzajamna masaža kao uvod u seks.

Nešto drugačija jest tehnika zurenja u partnerove oči. Partneri sjednu prekriženih nogu jedno nasuprot drugome i desetak minuta u tišini gledaju se u oči, sa što manje treptanja. Isprva se može činiti čudnim, ali zurenje u partnerove oči najljepši je način da postignete duboku bliskost.

zadovoljna.dnevnik.hr