RADI SE IDENTIFIKACIJA Pronađeno beživotno tijelo u Neretvi

Neretva beživotno tijelo
likemetkovic.hr

Beživotno tijelo pronađeno je jutros u Neretvi kod Opuzena. Potvrđeno je to danas za Hercegovina.info iz HGSS Čapljina.

"Dobili smo informacije iz Hrvatske kako je pronađeno beživotno tijelo u Neretvi kod Opuzena. Sada slijedi službena idetifikacija dok se tijelo izvuče iz vode nakon čega će se ustanoviti sve", kaže nam pročelnica HGSS Čapljina Marijana Dadić.

Njezina stanica traga za nestalim Čapljincem Manojlom Elezovićem

"Nemamo još uvijek informacije o kome se radi, budući da se traga za dva tijela u Neretvi. Više informacija imat ćemo uskoro", rekla je Dadić za Hercegovina.info.

Podsjetimo, osim Elezovića koji je nestao još 30. siječnja na Neretvi u Čapljini, mostarski ISS pokrenuo je potragu i za državljaninom Kine koji je samo dan kasnije, 31. siječnja skočio sa Starog mosta u Mostaru.

Za Elezovićem intezivnu potragu vrše članovi HGSS Čapljina, čapljinski vatrogasci, a u ispomoć im dolaze i kolege iz ostalih GSS stanica u Hercegovini.

Kada je riječ o nestalom Kinezu, za njim je potragu pokrenuo ronilački tim ISS-a iz Mostara, no zbog visokog vodostaja Neretve istu su morali obustaviti te se radi samo osmatranje Neretve, a ovih dana u potragu se uključuju i čamci budući da se smatra kako bi tijelo trebalo isplivati na površinu, kako je to za Hercegovina.info prije nekoliko dana kazao Zoran Vlaho.

Podsjetimo, prije nekoliko dana pronađeno je još jedno beživotno tijelo u Neretvi kod Komina, a ustavljeno je kako se radi o nestalom mladiću Anti Bebiću iz Metkovića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.