ČITLUK Devedesetka izvukla asa iz rukava - Marko Antonio Brkić, a tu je i Pepi

Marko Antonio Brkić
hercegovina.info

Devedesetkino iznenađenje za Čitluk i protukandidat načelniku Marinu Radišiću je mr. sc. Marko Antonio Brkić, doznaje hercegovina.info.

O njegovoj kanidaturi govori se već neko vrijeme, no želja mu se bila da s objavom kandidature sačeka današnji dan, premda su sve hrvatske stranke objavile liste i kandidate za lokalne izbore.

Rođen je u Sarajevu 1973. Diplomirao iz područja religijske pedagogije na Teološkom institutu Mostar pri Vrhbosanskoj visokoj teološkoj školi – Sarajevo 2000. godine i stekao zvanje diplomirani kateheta – profesor vjeronauka, a zvanje magistra društvenih znanosti – smjer religijske studije – 2009. godine na Univerzitetu u Sarajevu (studijski program u suradnji s Arizona State University i Sveučilište u Oslu).

Trenutačno je na doktorskom studiju iz sociologije religije na Fakultetu društvenih znanosti dr. Milenka Brkića, Sveučilište Hercegovina. Marko Antonio Brkić je sin pokojnog prof. dr. Milenka Brkića.

Uz Brkića, Radišić će imati i još jednog protukandidata.

Kandidat za načelnika ispred HKDU HRAST bit će Milenko Dugandžić, koji je to i sam potvrdio u razgovoru za hercegovina.info.

"Danas bi  se to trebalo i službeno objaviti. Ja sam predao kandidaturu. Idem kao neovisni kandidat kojeg je predložila HKDU- HRAST".

I Dugandžić tvrdi kako je trebao biti kandidat cijele oporbe.

"Iza moje kandidaturu trebala je stati cijela oporba, no, izgledno je kako do toga neće doći te kako će se pojaviti još jedan kandidat", rekao je u telefonskom razgovoru za hercegovina.info Milenko Dugandžić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.