ČITLUK Brkić najavio fer utakmicu "Vodit ću pozitivnu kampanju"

ČITLUK Brkić najavio fer utakmicu "Vodit ću pozitivnu kampanju"
hercegovina.info

Kandidat na listi HDZ 1990 za načelnika općine Čitluk je nestranačka osoba, mr. sc. Marko-Antonio Brkić, magistar društvenih znanosti i diplomirani kateheta iz Bijakovića, djelatnik Sveučilišta Hercegovina.

U prvoj izjavi o svojoj kandidaturi Brkić navodi:

„Prihvatio sam prijedlog za kandidaturu za načelnika općine Čitluk zbog uvjerenja da nam je svima dužnost, kad za to sazrije vrijeme, dati vlastiti doprinos izgradnji što snažnijeg demokratskog društva, s ciljem ostvarivanja brojnih potencijala i angažmana svih resursa koji nam stoje na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općina Čitluk zaslužuje nakon trideset godina faze uspostavljanja demokracije prijeći u fazu demokratskog razvitka u kojoj će do kraja biti osnažene i ostvarene brojne prednosti koje Brotnjo ima u odnosu na druge lokalne sredine, u kojoj će Bijakovići i Međugorje kao mjesta posebnoga karaktera biti zaštićeni i na funkcionalan način uključeni u razvoj cijelog Brotnja, pa i cijele Hercegovine, u kojoj će mladi poduzetnici dobiti povjerenje i priliku koju traže u inozemstvu, kako bi mogli biti pokretači gospodarskog i socijalnog razvoja, u kojoj će Brotnjo biti prepoznato kao prostor održivog razvoja, u kojemu ima dovoljno mjesta za sve dobre ljude, u kojemu će biti prepoznata važnost obrazovanja, istraživanja i razvoja, jer se samo tako može postići vrijednost najvažnijeg resursa u razvoju lokalne sredine, a to je čovjek.

Kao nestranački kandidat dolazim iz obrazovnog i akademskog sektora, nisam uvjetovan nikakvim posebnim politikama niti ovisan o bilo kakvim stranačkim mehanizmima, ovim putem zahvaljujem svima koji su mi iskazali povjerenje i omogućili da se slobodno i fer natječemo u političkoj utakmici na lokalnim izborima. Veliko nadahnuće mi je izvrsna skupina mladih koji su se, također kao neovisne i nestranačke osobe, uključili u lokalne izbore i time unijeli novu energiju koja je toliko potrebna. Moja nakana je voditi pozitivnu kampanju, nikako rušiti ono što je već postignuto i izgrađeno trudom mnogih vrijednih pojedinaca, nego dograđivati na opću korist svih građana Brotnja i cijele Hercegovine.“

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.