BARALIJA Puno se posljednjih dana govorilo o izdajnicima, imam dva časna i poštena glasa

Irma Baralija
hercegovina.info

Irma Baralija kandidatkinja Naše stranke za gradonačelnicu Mostara ni na tajnom glasovanju nije uspjela izboriti drugi krug. Štoviše Baralija je danas imala i tri glasa manje nego u petak. Nakon sjednice i sama se našalila na svoj račun.

"Ja imam ponovljeni scenarij kao kandidatkinja koja je ispala u prvom krugu i sreća da se ne može ponovno ići u prvi krug jer bi imala sve manje i manje glasova", rekla je Baralija uz smijeh te dodala.

"Prošli put sam imala pet, sada dva. Dva časna i poštena i ja sam zadovoljna. Kolege nastavljaju drugi krug. Ja sam čestitala i jednom i drugom, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati".

Na pitanje novinara je li se radi na rušenju BH Bloka s obzirom na današnje događaje, Irma Baralija je rekla:

"Izašla sam upravo sa sjednice koja je trajala pet sati. Nisam bila u prilici pratiti što se događa u medijima i morat ćete sačekati na komentar za to. Ja sam ostala ovdje za razliku od mojih kolega iz SDP-a i PMP-a zato što je proces glasovanja počeo i glasovanje se nije moglo prekidati. Smatrala sam da se treba završiti ono što je započeto.

Bila sam prva za to da se onome tko se želi kandidirati da mu se to i omogući, kolegi Zalihiću i svima pa tko može skupiti većinu neka to i učini. Imali smo konsenzus oko toga da se proces vrati na početak i da se poništi javno glasovanje. Jako mi je žao što je ispalo tako i što su napustili sjednicu, ali to je njihova odluka. Što se tiče pitanja BH Bloka i same budućnosti to ćemo mi kroz same organe BH Bloka donijeti odluke".

Upitana osjeća li izdaju od strane SDP-a i PMP-a Baralija je rekla:

"Previše je priče ovih dana bilo o izdajnicima, ja ne bih u tom tonu. Moja je odluka da idem dalje sa svojom kandidaturom. Znala sam što me čeka. Išla sam do kraja i to je sve. Ja za svoje odluke snosim posljedice i oni će za svoje", rekla je Baralija nakon sjednice.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.