SKB Mostar nabavlja dodatne respiratore

SKB Mostar bolnica
hercegovina.info

Sveučilišna klinička bolnica Mostar započela je proces nabave dodatnih respiratora za djecu i odrasle za potrebe Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Ukupna vrijednost nabavke iznosi 240 tisuća maraka bez PDV-a, a u obzir će se uzeti ekonomski najpovoljnija opcija, što u prijevodu znači kako će cijena biti ključni faktor pri odabiru dobavljača.

Krajnji rok za primanje ponuda je 27.11.2020. u 09 sati.

Dobavljač neće biti Srebrna malina

S obzirom kako su respiratori Srebrne maline izazvali popriličan kaos u zdravstvenim institucijama naše zemlje jer nisu bili tehnički ispravni, hercegovina.info je još prije dva tjedna poslao upit SKB Mostar o tome je li bilo govora da bi isti mogli završiti i u Mostaru.

"Do sada nisu stigli sporni respiratori niti imamo ikakvih službenih saznanja o njihovoj eventualnoj isporuci", potvrđeno je tada iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar na ovu temu. Ukoliko se u međuvremenu ništa nije promijenilo, respiratori bi trebali stići s neke druge adrese koju ćemo saznati nakon okončanja natječaja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.