REKTOR I DEKANI Sa Sveučilišta kažu da su prosvjedi bili predizborne aktivnosti pojedinih političkih stranaka

Dragan Čović Zoran Tomić
SUM

Na kolegiju dekana Sveučilišta u Mostaru, kojega čine rektor, prorektori i dekani fakulteta, između ostalog govorilo se o prosvjedima studenata u Mostaru. Rektor i dekani za sve su optužili politiku.

"Prosvjedi jednog dijela studenata održani prošloga tjedna predizborne aktivnosti pojedinih političkih stranaka", priopćili su sa Sveučilišta.

Uvažavajući sve epidemiološke mjere i naredbe nadležnih institucija, nastava će se i dalje nastaviti održavati u kombiniranom modelu, u svrhu zaštite zdravlja studenata.

"Kombinirani model je optimalan oblik održavanja nastave kako bi se zaštitilo zdravlje svakoga studenta, nastavnoga i nenastavnoga osoblja i drugih osoba uključenih u proces rada i nastave. Sveučilište u Mostaru sa svojim nastavnim i nenastavnim osobljem ulaže velike napore u kvalitetu održavanja nastave u postojećim uvjetima koja su propisala nadležna tijela i institucije", priopćeno je.

Podsjetimo, prošlog tjedna održani su veliki prosvjedi studenata u Mostaru, koji su digli svoj glas protiv online nastave, ali i za smanjenje visine školarina.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.