MOSTAR ZAPAD Danas sučeljavanje kandidata dva HDZ-a, HRS-a, BH Bloka i koalicije Mostar moj dom

Predizborni plakati
hercegovina.info

Centar Civilnih Inicijativa (CCI) jučer je započeo svoj Forum kandidata, odnosno sučeljavanje kandidata za predstojeće lokalne izbore u Mostaru. Tako smo jučer imali priliku čuti kandidate za Gradsko vijeće iz Izborne jedinice gradskog područja 2 (Stari Grad) Irmu Baraliju, Kimetu Dilberović, Nazifa Derviškadića te Adila Šutu.

Cilj Foruma je da se kandidati kroz direktnu komunikaciju s građanima izjasne o prioritetima za naredno mandatno razdoblje koje su građani naveli kao bitne. 

Između ostalog, to su pitanja enfrastrukture, s fokusom na rješavanje velikog broja ruševina (napušteni objekti), nedovoljan broj parking mjesta i uređenje cesta, zatim revidiranje Regulacionog plana, uskađivanje s realnim stanjem i potrebama, prostor za mlade talente.

Prisutni građani će imati mogućnost da izravno postave pitanje kandidatima. Također, kandidatima će biti upućena i dodatna pitanja koja građani dostave putem društvenih mreža i mail adrese [email protected].

Danas od 17 sati nas očekuje sučeljavanje kandidata iz Izborne jedinice Zapad, a trebali bi sudjelovati Damir Šunjić (HDZ), Vesna Šunjić (HRS), Nevenka Sušac (HDZ1990), Miljan Rupar (BH Blok) te Nedjeljko Ripić (Mostar moj dom).

Sučeljavanje izravno možete pratiti ovdje.