Zašto se usrao Matija Babić?

matija babić, index.yu
Danas sam dobio nekoliko mailova u kojima me neki opet mole da se osvrnem na najnovije salve rasističkih ispada najčitanijeg portala urbanih rasista Hrvatske kojeg predvodi mladi  kompleksaš Matija.

_______piše: Nikola Zirdum l poskok.info

Sve je već rečeno u ranijem tekstu pa se ja doista ne bih posebno nadopunjavao. Hrvatski narod odavno je podijeljen. Na Sjever i Jug. Na Istočnu i Zapadnu Hrvatsku (Kuljiš) . Na "naprednu" i glasnu Mesićevu "urbanu" i rasističnu Hrvatsku i na radničku seljačku i nazadnu Hrvatsku. Onu Hrvatsku koja šuti.

Tradicija hrvatskog nacizma stara više od 60 godina nikada nije zgasnula. Natpisi o bandićomaniji - tumoru koji se širi Hrvatkom, o tome kako za Bandića glasuju seljaci i HercegBosanci dok za Josipovića uljuđena Hrvatska, samo su pisani dokaz hrvatskog urbanog nacirasizma koji je s Bandićevim ulaskom u drugi krug tek podivljao.

Dok je Zoran Tašti lizao guzu Mikija Bandića se nije toliko diralo. To što ga je na zadnjim izborima izabrao "urbani" Zagreb to Babiću nije nekakav podatak. Zagreb, ksenofobna prčvarnica naciprovincijalaca i bečkih konjušara, najvećih kompleksaša u Hrvata kojima je svatko kriv počev od Židova, Srba , Roma koje su počistili da bi se na kraju okrenuli u čišćenje Hercegovaca, Bosanaca, Dalmatinaca i svih drugačijih među samim sobom; grad koji se trsi nadkulturom a u kojem caruje turbo folk i opća otuđenost  čovjeka prema čovjeku , grad u kojem pored krvavog čovjeka koji leži na podu prođu stotine a da se nitko ne osvrne, grad u kojem je moguće da žena mrtva leži u stanu 30 godina, grad koji bi htio biti metropola a sve došljake nastoji asimilirati u kajkavštinu i vlastitu ksenofobnost ,  najdosadni grad u Europi, Matijin i  Čadežov grad krenuo nam je popovati o kulturi , toleranciji i urbanome. Ko o čemu Ze-gej o čojstvu.

Bandić je spreman za odstrijel. Jebi ga ima krive gene. Hercegovačke. Ne pripada arijevskoj klasi. O znanju jezika predsjednika Mesića kojem se smije pola EU diplomacije i koji svoju neukost prikriva lošim vicevima,  Babić se nikada nije posebno bavio. Niti je Mesić ikada bio prozvan zbog korupcije. O udbaškoj povijesti Josipovićeve obitelji Babić također ne istražuje. Dok se Bandiću mjeri i koliko drugo kopa nos. Eto Babić ga ne kopa. Zato kopa jamu nekakvoj normalnoj Hrvatskoj.

Čemu panika oko Bandića? Nema je. Tko god da dođe na Pantovčak ne može biti toliki idiot koliki je bio Mesić. Niti će zbog straha od kaznenog progona zbog grijeha 90-ih prodavati nacionalne interese kako je to činio Stipe. Slijepa Naša odavno je prodana i na svom ropskom i dužničkom križnom putu lagano klizi prema EU bankama na konačno kasapljenje. U tome joj ne mogu pomoći niti Josipović PravdaMan niti Krivogeni Bandić.

No fascinacija ze-gej portala poput indexa nebitnim stvarima i pravljenje slona od miša šokantna je. I nekako povijesno kontradiktorna.

Postkolonijalni kompleks u Hrvata najljepše se zrcali kroz današnji zagrebački urbani fašizam. Matija Babić samo je tužni isprdak stoljeća tlačenja ove zemlje i ovog naroda. Kako god su nekada talijanski i germanski pisci bajki, naši drevni kolonizatori, svoju finu arijevsku djecu učili da su Hrvati čudovišta koja jedu malu djecu , tako danas taj isti kompleks mi prebacujemo jedni drugima. Od slavenskog zapada prema istoku caruje postkolonijalni urbani rasizam. Slovencima smo svi mi balkanska neodgojena čudovišta.Dalmatinci uče svoju djecu da Vlaji smrde. Tzv. Zagrepčanima prvoj i drugoj generaciji djece dotepenaca smrde svi osim pravih Zagrepčanaca kojih gotovo više i nema. Vlajima smrde Bosanci. Bosancima i Hercegovcima Sandžaklije i Prečanski Srbi , Srbima Rumunji i Bugari itd.

No daleko najglasniji urbani rasizam caruje u Zagrebu. Šačica dobro umreženih medijskih sinekura vedri i oblači Hrvatskom od prvog dana "tuđmanove diktature" kada su imali najbolji tiraž do današnjih dana. Eto koliki je "diktator" bio.

Odavno već govorim kako u svakoj obitelji nije dobro tko joj je glava kuće pa tako kategorički tvrdim da niti hrvatskom narodu nije nimalo dobro da mu jedan devijantni truli grad kakakv je  Ze-gej  bude glava države. Grad je to u kojem se nakotilo svega. Sve što je trulo u Hrvata stremi Zagrebu. I gore uzima bolje pozicije od onog dobrog što je Zagreb usisao u sebe. Grad je to koji se stidi samog sebe. Pojam hrvatstvo njemu je pežorativ. Sve što je državničko, domoljubno, patriotsko, u njemu se doživljava kao nacionalizam.

Grad je to koji stenje od kompleks i Beča i Pešte i Beograda. Zato je u njemu i danas veća vijest kad neka beogradska baba dobije bruh nego kad Hrvatima u BiH tenk uđe u banku. Grad je to kojem je svatko kriv osim njega samog sebi.

Zato što da Vam kažem - ne obazirite se na tekstove Matije Babića i Tomislava Čadeža. Više vas treba brinuti uspješna imputacija njihovih stavova ostatu Hrvatske. Hrvatske koja šuti. Koja već 10 godina smatra Mesića uspješnim predsjednikom. Neka Vas brine to što u RH do dan danas nema analitičnog teksta o 10 godina katastrofalne vladavine "velikog reformatora" Mesića. Koji otkada je na čelu Hrvatske primjerice nije rješio niti jedan otvoren problem sa BIH i Srbijom. I koji je u dva mandata više radio za interese Sarajeva nego Hrvatske koja ga je birala.

Treba Vas zabrinuti šutnja braće u Hrvatskoj koja mirno promatraju kako njihov narod u BiH nestaje, kako mu biraju i nameću predsjednika, ulaze tenkovima u banke, kako mu uskraćuju osnovna ljudska prava.

Ne treba Vas sekirati Matija. On nikad neće shvatiti da porez nije mjerilo državnosti. I da 90-ih nas nitko nije pitao imamo li poreznu karticu prije nego nam je gurnuo pušku u ruke. Niti da mi živimo u ustavnom okviru koji nam je nametnula Hrvatska te samim time i Babić i Čadež kao građani RH daleko više utječu na naš život nego mi sa 3% na njihov. Babić nikada neće preispitati ulogu Stjepana Mesiča u političkoj agresiji na Hrvate u BIH 90-ih godina, njegov odnos sa Bobanom, prodaju HercegBosne u zamjenu za nereaktivaciju plana Z4, prodaju hrvatske Posavine, za deblokadu Dubrovnika i  kao koridora za 200.000 hrvatskih Srba o kojima ćemo danas u RH  samo fino jelte. Jer smo ih rješili. U velikom vojnom igrokazu koji ćemo nazvati velikom vojnom akcijom.

Ne očekujte od urbanih rasista da prestanu biti to što jesu. Njima je to način poslovanja i bivstvovanja. Rasističnoj Hrvatskoj rasizam se dobro prodaje. Babić je to što jest. Na ponos svojoj majci i ocu. Jednako kao i Mislav Bago i svi ostali dotepenci njegova tipa, kompleksaši koji se urbanoj rasističkoj provinciji sa svojim velikim braheokefalnim glavama dokazuju u punoći vlastite ružnoće. Sjebani što nisu plavih okica, vitka stasa i ze-gej krvi.

Dragi nacizegejovci Hrvatska koju sanjate ne postoji. Hrvatska po kojoj pljujete je gladna Hrvatska koja kopa nos. Ona ista koje se stidite.  Vukovarska, Zagorska. Hercegovačka i Bosanska Hrvatska. Ona ponižena koja vam je čuvala leđa. Ona ista na čijoj  ste zemlji otvarali umjetne frontove da bi zaštitili vrata Zadra, Splita i Vašeg prekokrasnog Ze-Geja.

Index.hr nije sramota hrvatskog društva. On je samo recidiv svih zala koje su pokosile ovaj narod. Sindrom u kojem se  silovano dijete  postaje agresor u vlastitoj kuči  najbolje se vidi u patologiji indexovaca. Smetlište hrvatskih  pseudourbanih kompleksaša najčitanije je smetlište u Hrvata. I to čita moj narod kojeg moram voljeti i kojeg se istovremenom stidim. Isti onaj koji je ne tako davno bio ujedinjen oko stvaranja države danas se slaže sa Matijom kada glasove hrvatskih državljana dijeli na vrijedne i bezvrijedne. Na prave i krive. Na naše i njihove.

Hrvatska koja šuti. Ponižena, prodana i silovana Hrvatska. Pičkasta Hrvatska. Napraviš im državu, daš svoje njive za njihove, daš živote, a oni ju prodaju za deset godina i krenu ti mahati poreznom karticom.

Ako Čadež i Babić  i dobiju tumor zbog mogućeg ustoličenja Bandića na Pantovčak index.hr će puno izgubiti. Hrvatska sigurno neće. Al tumor na njihovim glavama teško će se razviti.  Tumor ne ide na tumor.