Pusićka,ovo ti nije trebalo! - drugi dio

Pusićka,ovo ti nije trebalo! - drugi dio

 Čini se da pojedini krugovi u Hrvatskoj čine sve kako bi naštetili ugledu hrvatskog čovjeka u BiH.Ne možemo da se ne upitamo što je gospođa Vesna Pusić s ovim spotom htjela da kaže: Da je Posavski čovjek, koji je propatio u zadnjem ratu, izgubio sve i mukotrpno i pošteno, svojim rukama i poštenjem, izgradio novu egzistenciju u matici Hrvatskoj - jedan kriminalac!?

Na prvi pogled, rekli bismo da je gospođa Pusić ovime htjela reć stop kriminalu i korupciji, međutim poznavajući Pusićku, kojoj pljuvanje po "beha" hrvatima nije strano ne možemo a da ne zaključimo da je ovim udarcem htjela ubiti dvije muhe.Prva je predstavljanje poštene predsjedničke kandidatkinje koja će se suprostavit svom zlu ovoga svijeta, a druga muha je, ona nezaobilazna, koja nikad nije na odmet, malo popljuvat hrvatski narod koji je prema njezinom mišljenju upravo to zlo ovoga svijeta.

Iskreno, od Pusićke ništa drugo nismo ni očekivali. Osoba koja kritizira sada već legendarnu Janicu Kostelić zbog proslavljanja mnogobrojnih pobijeda sa neizostavnom hrvatskom zastavom, osoba koja bez ijednog valjanog dokaza govori da je RH izvršila agresiju na BiH, osoba koja odaje dojam da joj je draža Jugoslavija nego država za čiju se predsjedničku fotelju kandidira će sasvim sigurno udarit na dio naroda za koji samo misli da je najslabiji i najranjiviji.

Ali opet skidamo kapu Vesnici zbog otvorenog antihrvatskog stava i iskrenosti za razliku od nekih kandidata koji svoje antihrvatsvo kriju ko zmija noge.

I za kraj:

Savjetujemo zastupnicima braće Begić: Tužite Vesnicu zbog povrede autorskih prava ( čisto sumnjamo da je pjesma korištena u suglasnosti nostitelja autorskih prava, tj braće Begić), pa da vidimo malo pravnu državu na djelu! A gospođi Vesni Pusić želimo puno sreće u predizbornoj kampanji.