GLE ČUDA, JABUKA U GRADU!

No, nije nam jasno zašto se u grupi na Facebooku

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=211795142649 

ili prilikom same najave, ne navede sve izvođače koje mislite dovesti te večeri u Ljubuški. Dalo bi se naslutiti da će se među gostima naći baš onaj zbog kojeg smo se i digli na noge!

Ako ne iznesete popis svih  popis svih gostiju koji će doći tog dana (ako će uopće doći), uz svo dužno poštovanje prema crvenoj jabuci - i nju ćemo bojkotirati!

Gospodine organizatoru, ne bi trebalo biti tajni, jer znajući kakve su vaše izjave vezane uz koncert Dine Merlina nebi nas iznenadilo da ga dovedete kao gosta iznenađenja!!!

Mišljenja smo da je g. Dino Merlin najveći nacionalist u BiH, a svi znamo da puna srca pjeva o Aliji Izetbegoviću pod čijom zapovijedi su počinjeni mnogi zločini nad hrvatskim narodom.

https://www.youtube.com/watch?v=Uv2kPV0M3uU

Pjeva poticajne pjesme Armiji BiH koja je počinila zločin čim je stavila zlatni ljiljan u svoj grb, ljiljan koji su pronašli na podu crkve, simbol katolika, hrvatskih kraljeva, hrvatskog naroda, a dok je na njihovoj zastavi bit će simbol zločina koji su počinili i koji još uvijek čine.

Sjetimo se samo dvije stvari iz Sarajeva koje su usmjerene protiv hrvatskog naroda u BiH, a druge da ne nabrajamo: paljenje hrvatske zastave na sarajevskom stadionu i zabrane humanitarnog koncerta velikog dobrotvora gospodina Marka Perkovića - Thompsona.

Dok god Sarajevo ne želi Thompsona koji pjeva o vjeri, Bogu, životu, ljubavi, domovini, hrvatskom narodu i njegovoj povijesti, do tada mi ne želimo Dinu Merlina koji pjeva "DA TE NIJE ALIJA"!!!

I pjesmu "Dabogda"  u kojoj vrijeđa našu vjeru, pa ga pitamo šta čovjek obučen u habet sv. Franje radi na ćilimu????

Mi nismo nacionalisti ali dok se god brani nastup Thompsona u Sarajevu radi etikete fašiste koju taj čovjek ne zaslužuje, jer ni u jednoj pjesmi nije pjevao o zločincu, gospodin Merlin, kao suprotnost Thompsona, ne treba ni pomišljati na dolazak u hrvatski grad Ljubuški!

Podsjetit ćemo vas tko je među ostalima pozivao na bojkot koncerta Marka Perkovića - Thompsona u Sarajevu:

, koju vodi unuka pokojnog jugoslavenskog lidera Josipa Broza Tita, Svetlana Broz, odaslala je priopcenje medijima u kojima gradane Sarajeva poziva na bojkot Thompsonovog koncerta u tom gradu.
Kako javlja agencija FENA, oni su pozvali "sve ljude slobodne od nacionalne mržnje" da bojkotiraju "koncert covjeka ciji je cilj iskljucivo perfidno širenje i raspirivanje mržnje", kao i sve pacifiste da bojkotiraju koncert "covjeka koji je sebe nazvao po ozloglašenoj pušci i koji samo na ratovima (ovom i onom prethodnom) gradi svoju slavu".

U sljedećih par redaka odgovorit ćemo onima koji su apel za bojkot protumačili u negativnom kontekstu, a naravno nisu ga ni pročitali!

Zahvaljujemo se "hrvatskim medijima" koji su nas radi lošeg interpretiranja rečenice proglasili teroristima, nacionalistima, fašistima. baš kao po nalogu UDBE, jer čim Hrvat digne svoj glas odmah je za ovakve dušebrižnike hrvatskog naroda terorist, nacionalist, fašist.što nije točno!

Naš apel kojeg ste svi mogli pročitati je glas javnosti, pa se pitamo ako je u 21. st. vladavina naroda (demokracija) nebi li se taj narod trebalo nešto pitati, zar taj narod nema pravo glasa?!

Optužili ste nas da smo prijetili smrću Dini Merlinu i organizatoru, što nije istina niti je upućeno od naše strane!

U apelu nema nikakvih poziva na mržnju, ne daj Bože ubojstvo, nema ni prijetnji smrću niti bilo čega sličnoga!

U njemu se spominju daljnji koraci koji su dosad dali više nego dobre rezultate, kao što su grupa na Facebooku , gdje smo dobili očekivanu podršku jer ta grupa dosad broji preko tisuću ljudi, a mi im se i ovim putem zahvaljujemo!

Mnogi su se pitali zašto smo se mi javili? Gospodo draga , sportski objekt u kojem je koncert trebao biti održan je naš dom u kojem igra naš klub kojeg se nikada nismo odrekli za razliku od pojedinaca iz tog kluba koji su se nas odrekli, a nikada nisu niti će imati s nama problema!!! Sad će neki reći zašto onda ne navijate, a odgovor upravo dobiše.

Ovim putem ne pozivamo na bojkot koncerta Dine Merlina nego tražimo potpunu zabranu njegovih nastupa po gradovima HR-HB!

BOG I HRVATI

SKAUTI-LJUBUŠKI