IZGUBIO BITKU S VIRUSOM: U Mostaru preminuo Frano Mioč

IZGUBIO BITKU S VIRUSOM: U Mostaru preminuo Frano Mioč
Facebook

Jučer je u Mostaru, u 53. godini života, preminuo Frano Mioč, hrvatski vojni invalid, tajnik HVIDR-a Tomislavgrad i član predsjedništva HVIDR-e HVO Herceg Bosne.

Vijest je na svojoj Facebook stranici sinoć  objavila HVIDR-a Tomislavgrad.

“Dragi prijatelji, duboko smo potreseni viješću da je večeras u borbi s Covid 19 u 52. godini života preminuo naš tajnik i član predsjedništva udruge HVIDR-a HVO Herceg Bosne Frano Mioč.

Naš Frano, hrvatski branitelj velikog i plemenitog srca, preminuo je u Sveučilišnom kliničkom centru Mostar na odjelu koji je namijenjen isključivo za bolesnike zaražene koronavirusom a tamo je smješten prije jedanaest dana jer je dobio upalu pluća, koja su bila jako oštećena uslijed teškog ranjavanja u Domovinskom ratu.

Stanje mu se naglo pogoršalo danas nakon čega je bio priključen na respirator no mjere koje su poduzeli liječnici nisu dale rezultate.

Napustio nas je čovjek koji je do samog kraja, i u svojim najtežim životnim trenucima, od Domovinskog rata do svoje prerane smrti, spremno odgovarao na pozive Domovine a u zadnje vrijeme cijelog sebe davao je u pomaganju hrvatskim braniteljima.

Na svemu što je učinio za dobrobit branitelja i njihovih obitelji, u ime svih članova HVIDR-e Tomislavgrad izražavamo duboku i iskrenu sućut obitelji našega Frane", stoji u objavi.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.