BOŽIĆNI TURNIR Livaja odveo Interagent u naredno kolo, Speedy Gonzales uvjerljiv protiv Ilićana

Božićni turnir
Hercegovina.info

U dvorani na Bijelom Brijegu odigrano je I. kolo HVIDRA-inog Božićnog turnira. Pred solidno popunjenim tribinama gledatelji su imali što vidjeti u utakmicama bogatim golovima.

Prije glavnog termina snage su odmjerili i mlađi uzrasti osnovnoškolaca gdje su dječaci iz Petra Bakule nadigrali prijatelje iz Bartola Kašića rezultatom 4:1 (Niko Biokšić 2, David Pavlović, Zvonimir Sesar // Marko Ćosić), dok je u drugom susretu Treća osnovna škola teško poražena od sportskih prijatelja iz Ilije Jakovljevića 0:5 (Filip Šakota 2, Ivano Ante Ćosić, Roko Raguž, Filip Milićević)

U seniorskom dijelu večeri mostarski Interagent na krilima Livaje porazio je momčad Stoca, koja je prošle godine igrala istaknutu ulogu na turniru. Konačan rezultat uzbudljivog meča bio je 4:5 (Marko Raguž 2, Toni Babić, Ivan Šutalo // Stjepan Livaja 3, Ivica Primorac, Ivan Kolobarić), a u drugom susretu snage su odmjerili Speedy Gonzales i Ilići/Vrelo, a taj susret su "pizzaši" riješili rutinski 5:1 (Toni Tipurić 2, Dražan Glibo, Haris Skuhan, Emrah Sarić // Mario Alilović).

Večeras su na rasporedu:

17h – OŠ Ilići : OŠ S.S.Kranjčević
18h – MNK Zrinjski : Hotel Otok Grude
19h – Vaske Benz Ljuti Dolac : MNK Kruševo