U Posušju održan božićni sajam kreativnosti ” Budi dobar kao mali Isus”

Posušje, kreativna radionica, Isus
vojim mnogobrojnim sugrađanima i drugim dragim gostima članovi udruge Primus, članice Vijeća mladih općine Posuške, su na sajmu izložili i prodavali ručno izrađivane jaslice i božićni nakit, a sav prihod koji je skupljen u ovoj akciji biti će doniran za izgradnju stepeništa ispred Gimnazije Fra Grge Martića. Uz jaslice i predivan božićni nakit, na sajmu je bio izložen i ženski nakit, također ručni rad, koji su u ove humanitarne svrhe darovale gospođe Anela Tomić i Ruža Jukić. Osim članova udruge Primus, na sajmu su sa svojim kreativnim radovima sudjelovali i Udruga fra Mladen Hrkać iz Širokog Brijega, te Udruga djece s posebnim potrebama iz Posušja.

Za zabavni dio programa su se pobrinuli DJ Rajko Trnovšek i vokalni ženski sastav "Belcanto" iz Posušja, te naravno mališani iz dječjeg vrtića Bajka koji su sve prisutne počastili kratkim igrokazom i recitacijama. Najveće oduševljenje kod najmlađih izazvao je dolazak Sv.Nikole, koji ih je prigodno darivao slatkišima.

U predivnom blagdanskom ozračju mnogobrojni Posušani su pokazali da imaju veliko srce i došli su podržati ovu hvalevrijednu akciju.

posusje-online.com