Osumnjičenom za ubojstvo starice određen mjesec dana pritvora

crna kronika, crna kronika, Policijski dužnosnici, obuka, crna kronika, Policijski dužnosnici, MUP ŽZH, javni natječaj, Natječaj, crna kronika, krađa, krađa navika, crna kronika, Rama, teška prometna nesreća, teža prometna nesreća, crna kronika, crna kronika, Čitluk, prometna nesreća, david majić, krađa, pu mostar, mup nhž, Mostar, dječak, pad, napad, crna kronika, crna kronika, MUP HB županije, prometna nezgoda, Tomislavgrad, MUP HBŽ, MUP HB županije, MUP Hercegbosanske županije, Hercegbosanska županija, MUP ŽZH, Široki Brijeg, MUP ŽZH, Široki Brijeg, MUP ŽZH, Ljubuški, ilegalni migranti

Kako piše Dnevni list, policajci su ga uhitili jer su u staričinom stanu našli njegove otiske, no on je na ispitivanju u policiji tvrdio da ju nije ubio, ali je priznao da je išao kod nje u stan. Knezović inače živi s ocem u prizemlju, a Stojka na drugom katu zgrade, a čak joj je kobnog jutra pomagao kada je ona u prizemlju kiselila kupus da bi kasnije, kako ga sumnjiče, nasrnuo na nju.

U stanu ju je, tvrde istražitelji, nakon borbe svladao, davio ju je, ubadao iglama i na kraju ubo kuhinjskim nožem u grkljan.

Iako su novinari Dnevnog lista jučer tužitelja pitali je li istina da su pod noktima starice nađeni Knezovićevi DNK tragovi, on je rekao kako te detalje iz istrage ne može komentirati. Moglo se čuti kako je ubojica nakon zločina iz staričinog stana ukrao 750 kanadskih dolara koje je starici poslao njezin brat iz Kanade, a policajcima je susjed postao sumnjiv kada su čuli da je mijenjao dolare u gradu. Nekoliko dana su ga pratili, u tome su im pomagali i građani koji su im javljali što on radi, da bi ga ovog tjedna uhitili. Ranije je već osuđivan, 2011. je dobio kaznu od osam mjeseci jer je zajedno s jednim sugrađaninom opljačkao ljekarnu u naselju Rudnik, a sada se suočava s ozbiljnim optužbama za ubojstvo. Građani su novinarima rekli da se liječio od heroinske ovisnosti, da je radio kao konobar po gradu, ali i da je nedavno išao na rad u inozemstvo. Moglo se čuti kako je inspektorima koji su ga suočili s dokazima govorio da nema ništa sporno što su njegovi otisci nađeni u Stojkinom stanu jer je imao običaj posjećivati susjede. "Također je tvrdio da ima alibi i da je u vrijeme zločina bio u svom stanu, gdje je s ocem gledao televiziju", rekao je novinarima izvor blizak istrazi. I.H.