FOTO  Jesen na FPMOZ-u: Pravo kulturno-znanstveno osvježenje u gradu na Neretvi

FPMOZ, prof.dr.sc Mario Vasilj, dr. Dragan Čović, maja lasić, Ljerka Ostojić, Jesen na FPMOZ-u, FPMOZ, prof.dr.sc Mario Vasilj
Riječ je o manifestaciji Jesen na FPMOZ-u koja je trajala od utorka 07. listopada do petka 31. listopada, 2014. i  ponudila je čak trinaest sadržaja koji su privukli veliku pozornost u Mostaru, ali i u cijeloj Hercegovini.

Sve je počelo Okruglim stolom o liku i djelu fra Didaka Buntića, a završilo je Izložbom radova s 1. likovne kolonije Krešimir Kreša Ledić. Između ta dva veličastvena događaja s otvaranja i zatvaranja manifestacije redom su išli i ostali, ništa manje zanimljivi sadržaji.

-Promocija zbornika radova s 2. Međunarodne znanstvene konferencije Pedagogija, obrazovanje i nastava.
-Koncert studija glazbene umjetnosti FPMOZ
-Predavanje prof. dr. sc. Slavice Brkić
-Koncert Studija glazbene umjetnosti
-Konferencija Zaštita voda u kršu
-Predavanje prof.dr.sc. Davora Pavune „Znanetveni izazovi bolje, zelene civilizacije"
-Predavanje prof. dr. sc. Zvonimira Šikića - Matematika i muzika
-Dan ekologije i zaštite okoliša na FPMOZ-u.
-Prezentacija Apple in Education
-Radionica iPad u nastavi

Ono što vrijedi istaći jeste da je organizator Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Mostar samostalno i vlastitim sredstvima organizirao ovu uspješnu  manifestaciju koja je istinski obogatila kulturnu i znanstvenu scenu u Mostaru i Hercegovini. Neki od sadžaja bili su čisto znanstveni i održani su u krugu samog fakulteta, dok su drugi kulturni, privukli veliku pozornost  tako da su prostori u kojima su održavani koncerti, predavanja i izložba bili pretijesni kako bi primili sve zainteresirane.

Najveći „krivac" za ovu vrhunsku manifestaciju svakako je dekan FPMOZ-a prof.dr.sc Mario Vasilj sa svojim suradnicima, kao i svi oni koji su dali obol ovoj izuzetnoj manifestaciji, te tako uljepšali jesen u Mostaru.

Sve fotografije u našoj FOTOGALERIJI

HERCEGOVINA.info