FOTO/VIDEO  FPMOZ: Predstavljamo studij Tehnike

studij pedagogije, FPMOZ, studij predškolskog odgoja, FPMOZ, studij Informatike, FPMOZ, upisi, FPMOZ, studij geografije, FPMOZ, FPMOZ, upisi, FPMOZ, upisi, FPMOZ, prijave, upisi, FPMOZ, upisi, Natječaj, FPMOZ, studij Informatike, FPMOZ, studij tehnike, FPMOZ, studij fizičke kulture, FPMOZ, upisi, studij matematike, FPMOZ
Danas je to studij Tehnike.


O studiju tehnike

Preddiplomski studij informatike-tehnike prvenstveno za cilj ima pripremu studenata za diplomski studij informatike i tehnike koji će im omogućiti rad u osnovnim i srednjim školama kao predmetnim nastavnicima. Osim toga, s obzirom na znanja koja stječu tijekom preddiplomskog studija, studenti su u mogućnosti nastaviti studij na nekom od tehničkih fakulteta, a osposobljeni su i za rad na manje zahtjevnim poslovima u privatnim tvrtkama koje se bave informatikom i tehnikom te kao stručni suradnici u različitim laboratorijima. Ovakve kompetencije su omogućene preraspodijelom na način da su pedagoški sadržaji većinom prebačeni na diplomski studij.

Robotika

Studenti sastavljaju i programiraju Lego mindstorms robote koji su prvenstveno namijenjeni za poučavanje i razumijevanje samoga procesa programiranja. Osim Lego mindstormsa, na studiju Tehnike je moguće koristiti Arduino čipove koji služe za stvaranje uređaja i naprava da bi lakše povezali računala s fizičkim svijetom, kao i korištenje Raspberry Pi minijaturnih računala.

FPMOZ: Predstavljamo studij Fizike

FPMOZ: Predstavljamo studij Informatike

FPMOZ: Predstavljamo Studij glazbene umjetnosti

FPMOZ: Predstavljamo studij Kemije 

 

FPMOZ: Predstavljamo studij Edukacijske rehabilitacije 

FPMOZ: Predstavljamo studij Razredne nastave