FPMOZ: Dodijeljena zahvalnica prof. Goranu Končaru

Lidija Vladić-Mandarić, goran končar, FPMOZ, prof.dr.sc Mario Vasilj
...pročelnica Studija glazbene umjetnosti doc. dr. sc. Lidija Vladić-Mandarić u ime dekana prof.dr.sc. Maria Vasilja uručila zahvalnicu Goranu Končaru profesoru na Glazbenoj  akademiji u Zagrebu za uspješnu dugogodišnju suradnju.

"Prije svega moram istaći da je studij glazbe na našem fakultetu nešto što je oplemenilo rad cijelog Sveučilišta. Usprkos svim glazbenim talentima nije lako pokrenuti umjetnički studij jer su to po pravilu i najskuplji studiji. Svi koji rade na ovom studiju morali su uložiti puno napora, ne samo da se studij pokrene, nego da se i održi i ja sam na koncu zahvalan dekanu Mariju Vasilju, i pročelnici Vladić-Mandarić. Mene posebno veseli što ovdje među mladima imamo veliki talent i ja se moram zahvaliti na ovom priznanju koje mi je dodijeljeno, ne samo na temelju onoga što smo napravili u kontaktima sa Sveučilištem u Zagrebu i Glazbenom akademijom , nego i na temelju onoga što bi trebalo da ostane trajna vrijednost u Mostaru i u čitavoj BiH", rekao je prof Goran Končar.

"Velika mi je čast što sam u ime dekana prof. dr. sc. Marija Vasilja uručila zahvalnicu violinisti svjetskoga glasa prof. dr. art. Goranu Končaru za njegov nesebičan doprinos našem Studiju glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. Naime, tijekom osam godina suradnje s prof. Končarom možemo se pohvaliti doista značajnim koncertima, i izvan granica Bosne i Hercegovine, koje smo upriličili na njegovu inicijativu, te podršku našega dekana. Njegove ideje suradnje osnažile su naš Studij, kako je i sam prof. Končar jednom prigodom rekao: „Ideje umjetnosti moraju kolati, tu granice ne postoje...", tako se uistinu nadam kako će zajednička suradnja te njegove i naše ideje u budućnosti biti još intenzivnije i bogatije"., rekla je za naš portal pročelnica Studija glazbene umjetnosti doc. dr. sc. Lidija Vladić-Mandarić.

HERCEGOVINA.info