Dani otvorenih vrata na FPMOZ-u - 4. Dani kemije

kampus rodoč
Znanstveno - popularna manifestacija Dani kemije je izvrsna prilika za popularizaciju znanosti i poticanje mladih ljudi ka istraživanju i stjecanju novih znanja.

Pripremljene interaktivne, zabavno-edukativne radionice imaju za cilj potaknuti učenike i pokazati im kako znanost nije teška, a može biti i zabavna. Osim zabavnih radionica, učenici će imati priliku vidjeti aktivnosti i rezultate znanstveno-istraživačkog rada kako bi upoznali mogućnosti koje su im na raspolaganju na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

Dani kemije imaju za cilj i stručno usavršavanje nastavnika kemije. Nadamo se da će odabrana predavanja iz metodike za nastavnike kemije donijeti nove ideje za rad u učionicama. Posebno nas raduje činjenica da se manifestaciji i ovaj put odazvao veliki broj nastavnika i učenika. To je samo još jedan pokazatelj kolika je potreba za povezivanjem svih nivoa obrazovanja u nastavi kemije, kao i stručna edukacija nastavnika i profesora, te razmjena iskustava u struci.
Otvaranje istih je predviđeno za utorak, 6. ožujka 2018.g. s početkom u 10.30 sati u Kampusu u Rodoču.

Pored navedenih uzvanika radionice će biti otvorene za sve ostale zainteresirane